Hosted Exchange Hangi Durumlarda Kullanılır?

Teknotel-Hosted Exchange Hangi Durumlarda kullanilir

Microsoft Exchange Server tarafından sunulan Hosted Exchange, firmalar için özel olarak tasarlanan kurumsal bir e posta haberleşme hizmetidir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen firmaların herhangi bir yatırım yapması gerekmez. Kurulum ve cihaz için masrafa girmeden ya da lisans satın almadan tercih edilebilen bu hizmet, exchange sunucular üzerinden alınır. Böylece alınan Hosted Exchange hizmeti sayesinde firmalar ihtiyacı olan kaynaklara erişim sağlar.

Bu hizmet için oluşturulan servis sürümleri otomatik olarak güncellenir. Bu sayede firmalar Microsoft Exchange tarafından sunulan tüm özelliklerden ve güncel sistem versiyonlardan yararlanarak maksimum fayda sağlar. Aynı zamanda iPhone ve Android gibi mobil cihazlar üzerinden ihtiyaç duyulan tüm veriler taşınır. Böylece kullanıcılar 7/24 her yerde bu verilere anında ulaşabilir. Bu sistemde yer alan yedekleme teknolojisi sayesinde verilerin zarar görmesi, kaybolması ya da ulaşılamaz hale gelmesi önlenir.

Düşük Maliyeti İle Hosted Exchange Kullanımının Avantajı

Firmaların çok daha düşük maliyetle e posta haberleşme hizmetine sahip olmalarına olanak sağlayan Hosted Exchange, firmaların cihaz yatırımı yapmasını gerektirmez. Yeni sunucu satın alma zorunluluğu yaratmayan bu sisteme sahip olunması için, herhangi bir lisans yatırımına da ihtiyaç olmaz.

Teknotel-Hosted-Exchange-Hangi-Durumlarda-kullanilir-2-300x233 Hosted Exchange Hangi Durumlarda Kullanılır?

Hosted Exchange Hangi Durumlarda Kullanılır

Sadece lisans kiralama yöntemi ile firmalar Microsoft Exchange Server yazılımına sahip olabilir ve yedekleme, anti-virüs, anti-spam gibi birçok önemli yazılımı da kullanma imkânına sahip olur. Kurulum, bakım ve onarım gibi teknik işlemler için de destek alan firmaların işgücü maliyeti de olmaz. Bu sayede herhangi bir problem olduğunda 7/24 hizmet alabilecekleri teknik desteğe sahip olurlar.

Bunlara ek olarak firmalar ihtiyaçları ve kapasiteleri doğrultusunda hesap açabilir. Böylece kullandıkları kadar ödeme yapan firmalar, gereksiz maliyetlerle uğraşmaz. Bu hesaplar ise istenildiğinde arttırılabilir ya da azaltılabilir.

Uzaktan Erişim Kolaylığı Sayesinde Mekandan Bağımsız Kullanım Olanağı

İster iPhone, ister Android cihazlar üzerinden 7/24 uzaktan erişim kolaylığı sağlayan Hosted Exchange, firmaların zamandan ve mekândan bağımsız olarak hareket edebilmesini sağlar. Mobil cihazlar aracılığıyla kolay ve güvenli erişim sağlayan firmalar, aynı zamanda Microsoft Outlook üzerinden önemli maillerine göz atabilir ve acil maillerini anında gönderme olanağına sahip olur. Ajanda kullanımı konusunda da kolaylık sağlayan sistem, takvim ve randevu hizmeti ile işlerin aksamamasını sağlar. Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Data Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting ve domain servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Hosted Exchange Hangi Durumlarda Kullanılır? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz