Teknotel ile Ekonomik Cloud Sunuculara Göz Atın

Teknotel Cloud Server Sunucu

Bulut teknolojileri, gün geçtikçe daha popüler hale geliyor. Sunduğu avantajlar sebebiyle farklı sektörlerden, farklı büyüklükte işletmeler tarafından tercih ediliyor. Özellikle de bilginin çok önemli olduğu günümüzde, onun depolanması ve erişilmesinde hız ve güvenlik sağlanması da firmaların bu teknolojiyi tercih etmesine neden oluyor

Bulut teknolojileri zamandan ve maliyetten kazanç sağlatıyor. Özellikle büyük verilerin hızlı bir şekilde erişilmesinde ve güvenli şekilde saklanmasında en iyi alternatiflerdir. Ayrıca bulut çözümleri ölçeklenebilir olması açısından da önemli bir maddi tasarruf çözüm alternatifidir. Yani profesyonel olarak alacağınız bu hizmetlerde, sabit bir ücret ödemenizi gerek kalmıyor. Yalnız kullanacağınız kaynaklar için bir fiyatlandırma yapılarak ihtiyacınız kadar ödeme yapıyorsunuz.

Ekonomik olması açısından özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler tarafından sıklıkla tercih edilen bu çözümlerde, kiralama seçeneğini farklı faktörlere göre tercih edebilirsiniz. Cloud server ücretlendirmeleri ve kiralaması ile ilgili detaylı bilgilere Her Bütçeye Uygun Cloud Server Kiralayabilirsiniz başlıklı yazımızda değinmiştik, göz atmanızı tavsiye ederiz.

Cloud Server Sunucularının Fiyatlarını Etkileyen Unsurlar

Bir cloud server kiralamadan önce ihtiyacınızın tam ve doğru analizinin yapılması gerekir. Bu şekilde doğru bir çözüme ulaşabilirsiniz. Ancak bu teknolojiler esnek yapıdadır. Sonuçta aldığınız server az geldiğinde artırma ya da fazla geldiğinde azaltma gibi alternatifler her zaman bulunur.

Bulut sunucu işletim sistemleri Windows ve Linux üzerinden gerçekleştirilir. Profesyonel olarak bu hizmeti alacağınız firmanın sunduğu sunucu teknoloji bilgilerini araştırmanız önemlidir. Teknotel olarak en kaliteli ve en yüksek teknolojili sanal sunucular ile hizmet veriyoruz. Ayrıca birbirinden farklı birçok Windows ve Linux işletim sistemi sunarak, size en uygun gelecek sistemi de seçmenizi sağlıyoruz. Çünkü her işletim sisteminin farklı bir amacı olduğundan işinize veya projenize en uygun sistemi seçmeniz önemlidir.

Sanal sunucularda RAM, Storage ve CPU değişiklik gösterebilir. 512 MB RAM’den 64 GB’a kadar farklı alternatifler seçilebilir. Ayrıca depolama alanı olarak 1 GB’dan 1 TB ve üstüne kadar farklı seçenekler bulunabilirken, 1x’den 64x’e kadar CPU seçenekleri de olabilmektedir. Kiralama süresi de değişiklik gösterebilir. İsterseniz 1 ay isterseniz 1 yıl veya daha fazla seçenekte alternatifler vardır. Tüm bu faktörler ücretlendirmenin de farklılaşmasına neden olur.

Doğru bir bütçeleme için ihtiyacın doğu analizi gerekir. Bu açıdan da konusunda uzman mühendis ekibimizden yardım olarak ihtiyaç analizinizi yaparak sizin için en uygun bulut sunucu seçeneğine kolayca ulaşabilir, hızlı kurulum ile çalışmaya hemen başlayabilirsiniz.

Bulut Teknolojilerinde Farklı Hizmetler, Ekonomik Çözümler

Teknotel olarak bulut teknolojilerinde çok farklı hizmetlerle işletmelere destek sağlıyoruz. Cloud sunucu hizmetlerinden bulut veri depolamasına, bulut yedekleme hizmetlerinden bulut felaket kurtarma hizmetlerine ya da NFS Ağ Dosya Sistemi gibi özel hizmetlere kadar çok geniş kapsamlı hizmet sunuyoruz. Sunduğumuz her hizmet ekonomik, bütçe dostu ücretlendirmeler ile yanınızdayız.

Bulut teknolojilerinin sağladığı tasarruf ile kendi işinize adapte olmak daha kolay hale gelecektir. Günümüzde bilgi işlem altyapısı her işletmenin dijital ortamda ayakta kalmasını sağlayan önemli unsurdur. Ancak bilgi işlem teknolojilerinin maliyetlerinin yüksekliği firmaların bu teknolojilere yatırım yapmasını engeller.

Ayrıca lisanslama ve güvenlik gibi faktörlerde donanım yatırımı kadar maliyetli kalemlerdir. Bu açıdan bulut teknolojisi tüm bu maliyetlerin elimine edilmesini sağlar. Donanıma, yazılım ya da alt yapıya, lisansa ve güvenlik sistemlerine para vermeden bunların hepsini kolayca elde edebilirsiniz.

Teknotel olarak size en yüksek güvenlik sistemleri ile en yüksek teknolojili işletim sistemlerinde bulut teknolojisini sunuyoruz. Uygun fiyat avantajlarımızı ve bulut teknolojisi hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için bizi arayabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Teknotel ile Ekonomik Cloud Sunuculara Göz Atın ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz