En Güncel Bulut Cloud Sunucu Fiyatları

Teknotel En Güncel Bulut Cloud Sunucu Fiyatları

Cloud sunucular, bulut sunucular ya da bulut bilişim olarak da bilinmektedir. Bulut teknoloji olarak da adlandırılan cloud sunucular işlemciler, diskler ve bellek gibi çeşitli kaynağın bir yerde toplanması sonucu oluşturulmaktadır. Bu kaynaklar ihtiyaca göre özelliklere ayrılmaktadır. Cloud sunucu kiralaması yaparak, bu kaynaklarda yüzlerce müşterimizin bilgisini topladığımız halde güvenli ve güçlü alt yapımız sayesinde  sistemlerimizde herhangi bir şekilde sorun yaşamamaktayız.

Bulut sunucu satın aldığınızda tüm bilgileriniz, verileriniz ve uygulamalarınız, bu sunucuya yerleştirilir ve nereye giderseniz gidin bu bilgileri de beraberinizde götürebilirsiniz. Cloud sunucu fiyatları firmamızın sunduğu hizmete göre değişiklik göstermektedir. Kullanılan kaynağın büyüklüğüne göre hesaplanan bulut sunucuların kurulumu ise tarafımızdan ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır.

Sunucular Hangi İşletim Sistemlerinde Çalışır?

Cloud sunucular sistem alt yapısını rahat bir şekilde kullanabilmeniz için birçok işletim sisteminde çalışmaktadır. Gerek Linux, gerekse de Windows’ta sorunsuz çalışan bu bulut sistemleri Windows işletim sisteminde Server 2008’de 32 bit ve 64 bitte çalışmaktadır. Ayrıca Server 2006 R2, Server 2012 ve Server 2012 R2’de de bulut sunucunuzu sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Linux işletim sistemlerinde ise Linux 6, CentOS 6, Free BSD ve Fedora 19 sistemlerinde sunucuyu kullanabilirsiniz.  Cloud sunucu fiyatları da bu sistemlere göre değişmektedir.

Niye Bulut Sunucu Kullanılmalı?

Bulut sunucular satın alındıktan sonra  kısa bir süre içerisinde kurulmaktadır. Firmamızdan kiralayabileceğiniz bu sunucularda ne kadar alan kullanır iseniz o kadar ücret ödersiniz. Bu da sizi ekonomik olarak rahatlatmaktadır. Ayrıca cloud/bulut sunucu sisteminin kurulumundan itibaren kesintisiz bir şekilde sistemin çalışacağını taahhüt etmekteyiz. Hem yedeklerinize ulaşma hem de yeni yedeklemeler oluşturmak için internet bağlantınızın bulunduğu her yerden sisteminizi yönetebilirsiniz.

Bulut Sunucu Sistemlerinde Güvenlik

Cloud sunucu fiyatları alana göre değişkenlik gösterse de her bulut sistemi ultra güvenlik önlemleri ile çalışmaktadır. Bu sistemlerde Disk, RAM ve CPU birbirine bağlı çalışmaktadır ve bu üç sistem hiçbir zaman birbirini olumsuz yönde etkilememektedir. Ayrıca bu sistemde firmamız Firewall, DDoS gibi güvenlik sistemleri ile çalışmaktadır. Daha fazla bilgi almak ve sunucu kiralamak için müşteri temsilcilerimizi arayabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

En Güncel Bulut Cloud Sunucu Fiyatları ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz