Colocation Hybrid Cloud Stratejinizi Nasıl Etkiliyor?

Teknotel Hosted Exchange ile İşlerinizi Kolaylaştırın

Firmaların operasyon ve iş süreçleri, gelişen bilişim teknolojileri ile paralel olarak devamlı gelişim halinde. Günümüzde ekonomik dinamikler firmaları her hizmete erişimin mümkün olduğu bir altyapıya yönlendiriyor. Hal böyle olunca çoğu işletme cloud çözümleri, veri merkezleri veya sunucu barındırma (colocation) seçeneklerini içerebilecek alternatif altyapı çözümlerine başvuruyor. Çünkü işletmeler bir yandan bulutun esnek yapısı ve maliyet avantajından faydalanmak isterken bir yandan da var olan BT altyapılarının kalitesini korumayı istiyor.

Neden Sunucu Barındırma’yı Tercih Etmelisiniz?

Sunucu barındırma (colocation), firmalar açısından büyük farklar yaratan bir sistemdir. İşletmenizin bir veri merkezinde sunucu barındırması demek ihtiyaç duyduğunuz bütün altyapıya düşük maliyetlerle sahip olabileceğiniz anlamına gelir.

Başarılı Hybrid Cloud Stratejisi = Sunucu Barındırma 

Teknotel-Blog-Colocation-Hybrid-Cloud-Stratejinizi-Nasil-Etkiliyor-3-254x300 Colocation Hybrid Cloud Stratejinizi Nasıl Etkiliyor?

Hybrid cloud altyapısı oluşturmanın en hızlı ve etkili yolu ise profesyonel veri merkezlerinden geçiyor. Başta esneklik ve çeviklik olmak üzere firmanıza pek çok katkısı bulunan hybrid cloud ve uygulamalarınızı barındırmak üzere bir veri merkezinden faydalanmanız ölçeklendirme, esneklik ve yönetim kolaylığı gibi pek çok avantaj sağlayacaktır. Sunucu barındırmanın firmanıza ve hybrid cloud stratejinize sağlayacağı birçok avantaj bulunmaktadır.

  • Esnek yapısı sayesinde, kurum ağında meydana gelebilecek yoğunluğa karşı kaynaklarınızı hızla upgrade/downgrade edilebilirsiniz. Ayrıca cloud’un esnek yapısı ve colocation’un yüksek güvenlik özelliğini bir arada kullanarak değişen ihtiyaçlara karşı işletmenizin daha çevik olmasını sağlarsınız.
  • Sürekli ve yüksek erişim imkânına sahip olursunuz.
  • Veri merkezi kurulum ve işletmesi gibi maliyetleri ortadan kaldıracağından ilk yatırım maliyeti de oldukça düşük olacaktır.
  • İhtiyacınız olan fiziksel ve siber altyapı önlemlerine sahip olacağınız için kesintisiz iş süreçlerinden yüksek performans elde edersiniz.
  • Profesyonel yönetim desteği sayesinde yenilikçi hizmet oluşturmak ve sunmak noktasında daha fazla zamana sahip olursunuz.

Cloud teknolojilerindenen iyi şekilde faydalanmanız için güçlü bir Veri Merkezi altyapısı olmazsa olmaz. TEKNOTEL Vmware Certified Professional ‘Data Center Virtualization’ partnerliği ile kurumunuza en güvenilir cloud çözümlerini sunuyor. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak yedekli cloud servisleri ile kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman ve her yerden kesintisiz bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Colocation Hybrid Cloud Stratejinizi Nasıl Etkiliyor? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz