Zoru Kolaya Çeviren Teknoloji: Hybrid Cloud

Teknotel Zoru Kolaya Çeviren Teknoloji: Hybrid Cloud

Cloud sektörü global anlamda gelişir ve değişirken, kendi içinde de yenileniyor ve hiçbir zaman yerinde saymıyor. ‘Hybrid Cloud‘ ise bu yeniliklere öncülük eden sektörel değişimlerden birisi olarak göze çarpıyor. Kendini benzerlerinden ayıran ve kurumsal müşterilerimiz için ‘olmaz’ denilen her şeyi olduran bir teknoloji… Sunucu kaynaklarını sınırsız kullanabileceğiniz, sizlere Dinamik Yük Paylaşımları sunan, çoklu platform yapısıyla kurumsal şirketlerin önünü açan, olası Güç ve Disk arızalarını ortadan kaldıran, Yedeklenebilir disk kaynaklarıyla size sınırsız hizmet sunan ve yüksek güvenlik seviyesiyle tüm korkularınızı sıfıra indiren bu sisteme kısaca ‘Hybrid Cloud‘ yani ‘Hibrit Bulut‘ diyoruz.

Genel ve Özel Verileri Tek Elden Yönetme Kolaylığı

Türkçesiyle ‘Hibrit’ veya ‘Federe’ de denilen Hybrid Cloud‘ teknolojisi, sunucularınızın ofis dışına çıkmadığı, internet ortamında ise genel bulut altyapısı ile beraber çalışırken sorun çıkarmayan ve bazı durumlarda en uygun alt yapısıyla ekonomik olarak da sizleri rahatlatan bir teknolojidir. ‘Hibrit Bulut’ teknolojisi ile kendinize özel ‘Cloud’ tabanlı sistemler ile yine ‘Cloud’ tabanlı genel sistemleri bir araya getirebilirsiniz. Bu sayede genel ile özeli, tek bir teknolojide kullanmış ve aynı anda yararlanmış olursunuz. Bulut servisleri üzerinde çalışan verileri, yazılımları ve uygulamaları bir araya getirerek, kurumsal şirketlerin bu verilere aynı anda ve aynı ortamda ulaşmasını sağlayan Hibrit Bulut, yönetimi de kolaylaştırır.

IT Yöneticilerinin İşini Kolaylaştıran Teknoloji: Hybrid Cloud

Daha basite indirgeyerek anlatmak gerekirse, ‘Hibrit Bulut‘ sistemi, şirketler için zoru kolaya çeviren, aynı anda birçok noktaya tek sistemden erişilebilen bir teknolojidir. Bu sayede çalışırken oluşacak karışıklıklar, buna bağlı yaşanacak sorunlar ve yanlışların önüne geçmiş olursunuz. ‘Hibrit Bulut’ teknolojisinin en büyük artısı ise IT yöneticilerine olacak. Onlara yeni beceriler kazandıran bu sistem, daha tatmin edici ve uzun vadeli planları rahatça yaptırabilen bir teknoloji olarak dikkat çekiyor. ‘Cloud’a göre daha daha yüksek bir performans sunan ‘Hybrid Cloud’, erişilebilir koşullarda sınırları zorlar.

Sonuç olarak, doğru veri merkezi seçimi hibrit bulut çözümünden tam verim alabilmek için oldukça kiritk bir konumda. İşte tam bu noktada devreye profesyonel Veri Merkezi hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken tüm kurumlar için profesyonel bir Hybrid Cloud hizmeti sunarak sizler için doğru çözümler üretiyor. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Bulut Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getiriyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Zoru Kolaya Çeviren Teknoloji: Hybrid Cloud ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz