Hybrid Cloud: Hem Pastanız Dursun Hem Karnınız Doysun

'HYBRID CLOUD' : HEM PASTANIZ DURSUN HEM KARNINIZ DOYSUN

Firmalar için BT altyapı maliyetlerinin çizgisi çoğu zaman yüksek hızda ilerler. Tam da bu noktada Hybrid Cloud imdada yetişir. Gelin Hybrid Cloud’u yakından inceleyelim…

Hybrid Cloud, private (özel) cloud ve public (genel) cloud tabanlı sistemleri bir araya getiren ve  aynı zamanda bir arada çalıştıran ‘melez’ teknolojiye verilen isimdir.

 Cloud, Hybrid Cloud ile Yön Değiştirdi

Hybrid Cloud’un amacı farklı bulut servisleri üzerinde yer alan çeşitli bilgileri, uygulamaları ve diğer verileri bir araya getirerek kurumların verilere otomatik bir şekilde ulaşmalarını sağlar.

Veri Enkazını Önlüyor

Bulut tabanlı teknolojilerin, günden güne olumlu ivme kazanmasıyla kurumsal alanda kendinden söz ettiriyor. Kurum içi yoğun iş trafiğinizde exper kimliğiyle dönüşümünü tamamlayan Hybrid Cloud, olası felaket anlarında verilerinizi sarıp sarmalar ve güvenliğinizi zinde tutar. Böylece yoğun iş trafiğinizde verilerinizin güvenliğini üstlenir ve iş sürekliliğine katkı sağlar. Gelişmiş güvenlik katmanları, özel şifreleme yöntemleri ve servis sağlayıcı seçiminiz ciddi anlamda dikkat edilmesi gereken noktalardandır.

Öte yandan kurum içi trafiğinizde, BT altyapı kapasitelerinizi artırmak için sadece bu yoğunluğa özel, ihtiyaç duyulan sunucu alanını tercih edebilir ve daha uygun maliyetle genişletmek isteyebilirsiniz…

Tam da bu doğrultuda gelelim emek-ekmek denklemine: 

Ticari sektörde terazinin maliyet tarafı her zaman bir tık daha ağır basar. Nasıl ki bir ürünü almadan, öncelikle fiyatına bakıyorsak bu durum teknoloji alanında kendini daha da görünür kılıyor… Hybrid Cloud, maliyet tasarrufu noktasında kullanıcılarının derin bir nefes almasını sağlıyor. Bu teknoloji, sektörel ihtiyaç kabınıza göre şekillenebilen, çok esnek bir yapıdadır. Kullanmak istemediğiniz hiçbir hizmetin ücretini kullanıcılarına yansıtmaz.

Kullandığın Kadar Öde, İş Yükünü Hafiflet

Dijital sektörün cevap anahtarına sahip bu sistem, hem esnek hizmet yapısıyla hem de performans artırıcı özelliğiyle yaşadığınız tüm problemleri çözmekle kalmaz, sağlamasını da yaparak işinize her daim kolaylık sağlar. Gün be gün değişen/dönüşen dijital platformu ve dalından toplanan BT ürünlerini takip etmek, zaman aşımı akımına kapılmamak ve gelişen teknolojiyi yakalayabilmek şirketler açısından oldukça önemli noktalardır.

İşte tam bu noktada devreye profesyonel Veri Merkezi hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken tüm kurumlar için profesyonel bir Hybrid Cloud hizmeti sunarak doğru çözümler üretir. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Cloud Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getirir.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Hybrid Cloud: Hem Pastanız Dursun Hem Karnınız Doysun ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz