Telehouse Veri Merkezleri, Liderlik Tablosunda İlk Üçte!

Teknotel Telehouse Veri Merkezleri Liderlik Tablosunda İlk Üçte!

Veri Merkezi endüstrisinde güçlü bilgi birikimine sahip olan CloudScene,  2018 takvim yılının ikinci yarısı için Veri Merkezi Ekosistemi Lider Tablosunu açıkladı.

CloudScene, dünyadaki hemen hemen tüm veri merkezlerini, bulut servis sağlayıcılarını ve ağ noktalarını bir araya getiren bir oluşumdur.  CloudScene’in veritabanında, 110 ülkeden 6.800’den fazla veri merkezi ve 7.200’den fazla bulut hizmeti sağlayıcısı bulunur.  Böylece, CloudScene, Veri Merkezi Hizmetleri veren veya bu hizmetleri edinmek isteyen kullanıcılara bağımsız bir Telekomünikasyon pazarı sunmakta.  Bu yüzden CloudScene’in yaptığı gerçek verilere dayanan tüm açıklamalar ve sıralamalar sektörde kritik önem teşkil eder.

Telehouse 2018 yılının ikinci yarısında da liderliğini korudu!

76500021_m-1-300x150 Telehouse Veri Merkezleri, Liderlik Tablosunda İlk Üçte!

Cloudscene’in sıralaması, belirli bir bölgedeki büyük oyuncuların kimler olduğu ve hangi pazarların dünyaya en çok bağlı olduğu konusunda bilgi sağlayarak dünyadaki en iyi Taşıyıcı Bağımsız Veri Merkezi Servis sağlayıcılarını bize gösterir. 2018’in ilk yarısında yapılan liderlik tablosunda, sağlayıcılar arasındaki sıralamalarda bölgeden bölgeye farklılıklar gözlemlenmişti. Bu da, ilk on içinde bulunan Veri Merkezlerinin rekabetçiliğini ortaya koyuyordu. 2018 yılının ikinci yarısında da durum değişmedi. Hatta araştırmanın sonuçları incelendiğinde görüyoruz ki KOBİ’lerin büyük bir çoğunluğunun bulut bilişime yönelmesi rekabeti daha da artırmış durumda.

Bu yıl da, Liderlik Tablosu için sıralama belirlenirken veri merkezlerinin kesintisizlik ve yoğunluk gibi kritik özellikleri temel alındı.  7.000’den fazla servis sağlayıcısından oluşan bir havuzdan seçilen bu sırlamada Telehouse ise ilk üçte bulunuyor!

Telehouse’un Uzun yıllardır Süregelen Başarısının Sırrı

76500021_m-1-300x150 Telehouse Veri Merkezleri, Liderlik Tablosunda İlk Üçte!Global bir Veri Merkezi devi olan Telehouse, resmi sıralamanın başlangıcından bu yana Cloudscene’in yaptığı Lider Tablosunda ilk üç içinde yerini alıyor. Son yıllarda artan rekabete rağmen, sektördeki başarısının sırrını aynı şekilde devam ettiren Telehouse’un başarısını ve gücünü nereden aldığına bakalım biraz da…

1989 yılında kurulan Telehouse, Avrupa’nın ilk amaca yönelik inşa edilmiş Carrier Neutral  Veri Merkezi  sağlayıcısı. Bugün şirket,  internet ve telekomünikasyon sektörünün kalbi konumunda ve dünya genelinde farklı ölçekte ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren 3.000’in üzerinde firmaya Data Center çözümleri sağlıyor.

Telehouse dünyanın en önemli trafik merkezlerinde bulunan toplamda 450.000 m2’lik barındırma alanıyla 24 şehirde Tier 4 standardına sahip  48 Data Center ile, müşterileri için yüksek güvenlikli ve tam kesintisiz Data Center hizmetleri sunuyor.

Kısacası, Telehouse, sunduğu hizmetlerde vazgeçmediği profesyonellik anlayışı ile birleşen uzmanlık ve bilgi birikimi sayesinde colocation ve data center endüstrisinde öncü isimlerden biri haline gelmiştir.

Peki Telehouse İstanbul?

76500021_m-1-300x150 Telehouse Veri Merkezleri, Liderlik Tablosunda İlk Üçte!Teknotel ve Telehouse’un işbirliğine dayanan Telehouse Istanbul, Teknotel ‘in kendi standartlarından ve yapılanmasından ödün vermeden 2011 yılındı kurduğu ilk Carrier-Neutral  Veri Merkezi’dir. Teknotel’in yerel deneyimine ve Telehouse’un global gücüne dayanan Telehouse İstanbul , kritik öneme sahip  IT sistemleri için güvenli ve kesintisiz Veri Merkezi hizmetleri sunarak Türkiye’de de  Data Center’ların ve  IT hizmetlerinin öncü sağlayıcılarından biridir.

Kısacası, Telehouse’un uluslararası başarılarından gücüne güç katan Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirerek,  rekabetçi hizmetleriyle tüm dünyada önemli bir oyuncu olarak yer alır ve sunduğu hizmetlerle  kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Telehouse Veri Merkezleri, Liderlik Tablosunda İlk Üçte! ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz