Bu İşin Patronu Artık Sizsiniz

Teknotel Teknotel Sektörünüze ve İşinize Uygun Sunucu Seçimi

Re’seller Hosting Nedir?

Reseller Hosting’i bayi mantığında düşünebiliriz. En basit tanımıyla şöyle açıklayalım, Reseller Hosting kiralanan web alanını farklı sitelerde kullanmanız veya satabilmenize imkan sağlar.

Çok sayıda web sitesi barındırmak ve yönetmek mi istiyorsunuz?

Teknotel’in sunduğu Reseller Hosting servisini kiraladığınız takdirde web barındırma alanını başka kişi ve kurumlara da kullandırabilmeniz mümkündür.

Bir Reseller Hosting paketi satın aldığınız zaman hosting hizmeti sağlayan firma tarafından, size ayrılan alanı yönetmeniz için bir kontrol paneli sunulacak. Gerek barındırdığınız web siteleri gerek kendi web http://www.telehouseistanbul.com/iteleriniz için ayrılan alan, gerek ise bant genişliği vb. durumları bu panel üzerinden tamamen kendiniz ayarlayabilir ve aynı şekilde alan adı işlemlerini, barındırma işlemlerini Reseller Hosting’in ergonomik paneli üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 

  • Çok sayıda web sitesi barındırmak isteyen kullanıcıları, ayrı ayrı web hosting hizmeti satın alma maliyetlerinden kurtardığı için maliyet avantajı sağlar.
  • Reseller hosting hizmetinde barındırılan çok sayıda web sitesi tek bir kontrol paneli üzerinden kolaylıkla yönetilebilir.
  • Kendi hosting şirketini kurmak isteyenler ya da hosting hizmeti satabilecek network’e sahip olanların başlangıç yapabilmesi için idealdir.

  • Yeni ve potansiyel sahibi web hosting şirketleri ve hosting hizmeti satabilecek network’e sahip olanlar reseller hosting hizmeti ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilir.
  • Çok sayıda web sitesine sahip olan kullanıcılar, reseller hosting hizmeti alarak en ideal ve ekonomik çözüme sahip olabilirler.
  • Web sitesi tasarımcıları ve yazılımcılar, müşterileri için tasarladıkları web sitelerine ve web uygulamalarına aynı zamanda hosting hizmeti de sağlayabilirler.
  • Müşterilerine diğer hizmetlerinin yanında web sitesi hizmeti de veren interaktif ajanslar, bayi hosting çözümleri ile bu hizmetlerini rahatlıkla yönetebilirler.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Date Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting ve domain servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Bu İşin Patronu Artık Sizsiniz ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz