Profesyonel Çözüm Ortaklarıyla Telehouse Istanbul Veri Merkezi

Teknotel Profesyonel Çözüm Ortaklarıyla Telehouse Istanbul Veri Merkezi

Kurumlar BT hizmetlerini daha hızlı bir şekilde almak, verilerine kesintisiz bir şekilde erişmek, güvenliği ve kontrolü güçlendirmek  ve operasyonel maliyetleri düşürmek için kaliteli ve profesyonel veri merkezlerine ihtiyaç duyuyor.

Modern veri merkezleri ise, son dönemlerde  bulut tabanlı hizmetlere, sunucu sanallaştırmasına, modern depolama uygulamalarına yatırım yapıyor. Zira verilerin ve uygulamaların iş süreçlerinin ilerlemesinde oldukça önemli bir rol üstlendiği günümüz dünyasında, verilere kesintisiz bir şekilde erişim sağlanması kritik bir konu. Hal böyle olunca, doğru çözüm ortaklarıyla çalışan bir veri merkezi seçimi devreye giriyor.

Neden Doğru Çözüm Ortaklarını Tercih Eden  Bir Veri Merkezi Seçilmeli?

Kesintisiz iş sürekliliğine ve daimi veri erişilebilirliğine ihtiyaç duyan şirketler için profesyonel bir hizmet vermeyi taahhüt eden veri merkezleri, bilişim sektörünü etkileyecek siber saldırılar karşısında da doğru çözümler bulmayı hedefler. Bunu da, doğru çözüm ortaklarıyla gerçekleştirir. Kritik tehlikeler karşısındaki en doğru çözümlerden biri Cloud Yedekleme servisleridir. Teknotel Telekom olarak bizlerin de önemli bir çözüm ortağı olan Veeam Software ise müşterilere profesyonel çözümler sunarak bu boşluğu kapatır.

En iyi korumanın yedekleme olduğunun ısrarla söylendiği günümüz siber dünyasında, kurumsal müşterilerine kaliteli çözüm ortaklarıyla Bulut Yedekleme Servisi veren bir  Veri Merkezi seçimi yapılmalıdır. Teknotel Telekom kurulduğu günden beri ödün vermediği kaliteli ve profesyonel hizmetlerini beraber çalıştığı doğru çözüm ortaklarıyla sağlar. Teknotel Cloud Backup sunucu yedekleme çözümü, tüm dünyada profesyonelliğine önem veren şirketler tarafından kullanılan Veeam Backup & Replication veri koruma platformu üzerinde çalışır.

Peki Veeam Backup & Replication Nedir?

05_04_18_Mavi-300x182 Profesyonel Çözüm Ortaklarıyla Telehouse Istanbul Veri Merkezi

Profesyonel Çözüm Ortaklarıyla Telehouse İstanbul Veri Merkezi

Veeam Software, modern veri merkezleri için benzersiz bir performans ve sorunsuz koruma sağlayarak daha hızlı yedekleme ve kurtarma çözümleriyle uygulamalar ve veriler için eşsiz bir güvenilirlik taahhüt eder.

Veeam Backup & Replication ise,  Cloud Sunucudaki verileri yedeklemek, geri yüklemek ve çoğaltmak için Veeam Software tarafından geliştirilen bir yazılım ürünüdür. Veeam Backup & Replication yazılımı çeşitli yedekleme hedefleriyle uyumludur: VMware vSphere ve Microsoft Hyper-V ile kullanılabilir.

Teknotel, dünyanın dört bir yanında 7/24 kesintisiz çalışması gereken şirketlerin karşılaşacağı sorunları bilir ve bunlara doğru çözümleri üretir.  Teknotel ve çözüm ortağı olan Veeam,  karşılaşılan sorunlara hızla cevap vererek veri kaybını önler.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse İstanbul Veri Merkezi Cloud Servisleri ile  kurumlara  iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken onların iş süreçlerini akıllı hale getirmeye yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Profesyonel Çözüm Ortaklarıyla Telehouse Istanbul Veri Merkezi ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz