Cloud Sunucu Kurulumu

Teknotel Cloud Sunucu Kurulumu

Cloud sunucu ya da tam Türkçe adıyla bulut sunucu, fiziksel sunucu hizmetlerinin temel olarak web üzerinden sağlanmasıdır. Sunuculara her yerden ve her zaman ulaşılmasını sağlayan hizmet, fiziksel sunucuların sanallaştırılması ile oluşturulur. Altyapı olarak kullanıcının ihtiyaç duyduğu içeriğe nerede olursa olsun anında erişmesini amaçlayan hizmet, elbette belli başlı gereksinimlere ihtiyaç duyar. Bunların yanında cloud sunucu kurulumu profesyonel ellerde oldukça kolaydır.

İhtiyaç duyulan noktaların hızlıca değiştirilmesini sağlayan cloud sunucu hizmeti, bu sayede dinamik bir yapıda olmayı başarır. Söz konusu dinamik yapı ise bulut sunucu üzerinde çalıştırılan herhangi bir uygulamanın esnek ve kolay bir biçimde yönetilmesine olanak yaratır. Bu çerçevede esneklik avantajına erişen hizmet, kaynaklara erişme sürecini de hızlı ve kolay bir hale getirir.

Cloud Sunucu Kullanmanın Artıları

Kurumsal müşterilere özel olarak sunulan cloud sunucu  firmalara pek çok noktada avantaj sağlar. Öncelikle maliyet açısından kullanıcıya artı yönde faydalar sağlayan hizmet; yazılım, donanım, fiziksel alan ve internet gibi harcamaları ortadan kaldırır.

Hali hazırda hızlı ve esnek olan hizmet, tüm bunların yanı sıra ticket ile 7/24 destek alma, kesintisiz erişim, yedekli alan, güçlü altyapı ve elbette profesyonel kapasite yönetimi gibi avantajları da beraberinde getirir. İleri teknolojilere sahip ekipmanların kullanıldığı cloud sunucu kurulumu işlemlerinde yedekleme ve herhangi bir konuda hızlıca destek alma imkanları sunulur.

Bulut Sunucu Hizmeti Teknotel Kalitesi ile Buluştu

Kurumsal internet ve veri merkezi çözümleri sağlayan Teknotel Telekom, 1984 yılından beri faaliyet göstermektedir. Ayrıca yeni nesil teknolojik altyapı çerçevesinde çalışan Teknotel, bu sayede gelişmiş donanım isteyen işlemlerin kolayca yapılmasını sağlar. Üstelik hizmet kalitesi açısından %100 müşteri memnuniyeti sunmayı da başaran hizmet sağlayıcı, cloud sunucu kurulumu dışında daha birçok konuda destek sağlamaktadır.

Kurumsal internet, XDSL, Metro Ethernet ve data center, Teknotel tarafından sunulan hizmetler içerisinde yer alır. Uzman ekip desteği neticesinde olası bir problemde anında çözüme kavuşmayı sağlayan yapı sayesinde işletmenizin veri hususunda herhangi bir aksaklığa uğramadan faaliyet göstermesini sağlayabilirsiniz.

Teknotel, kesintisiz çalışması gereken bu perakende işletmecileri için profesyonel bir Bulut hizmeti sunarak doğru çözümler üretir. Dağıtım, tedarik ve satış operasyonlarını yürüten, müşterinin davranışlarını anlamayı hedefleyen araçlar Teknotel’in bulut platformu üzerinden çalışarak hem müşterilere hem de perakendecilere kesintisiz bir deneyim sunar. Günlük hayatımızın içinde bize dokunan birçok firmaya global standartlarda, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getiren Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Bulut Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getirir.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Cloud Sunucu Kurulumu ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz