Alışveriş Sektörünün Yükselen Yıldızı: e-Ticaret

Teknotel Alışveriş Sektörünün Yükselen Yıldızı: e-Ticaret

Bir mağazaya alışveriş yapmaya girdiğinizi düşünün. Bütün mağazadaki ürünleri görmeniz mümkün müdür? En azından bu söylemi gerçekleştirmek ciddi anlamda size vakit kaybettirecektir. Peki, hem vakit kaybetmeden hem de elinizle koymuşcasına aradığınız ve satım almak istediğiniz ürünlere ulaşmak istemez miydiniz? İşte burada bu isteğinizi karşılamak için E-ticaret devreye giriyor. E-ticaret için, geleneksel alışverişin son yıllarda yerine yavaş yavaş göz diken gelecek yıllarda ise tahtını tamamen ele geçirecek bir sistem demek yanlış bir ifade olmaz. Özellikle metropollerde yaşayan insanların, bir günün büyük bölümünü çalışarak, geriye kalan zamanını trafikte geçirdikleri düşünülürse ev alışverişleri için bile artık e-Ticaret’e yöneldiklerini görüyoruz.

Alışverişin Dijital Hali

Aslında ismiyle ne olduğu benzeşen e-Ticaret yani Elektronik Ticaret, Kullanıcıların İnternet ortamında  yaptığı alışverişe verilen addır. Kısacası Alışverişin dijital ortamda yapılanına E-ticaret, günlük hayatta yapılanına ise geleneksel alışveriş diyebiliriz. Yapılan eylem aynı fakat ürünleri aldığınız mecralar farklı. Birisinde enerji harcıyorsunuz, diğerinde ise bilgisayar başında tek tıkla istediğiniz ürüne ulaşabiliyorsunuz. Hani dedik ya Alışverişin kolay ve dijital hali diye, işte bu nokta da söylemimizin altını doldurur nitelikte göze çarpıyor. E-ticaret ortamına katılmak için de akıllı bir telefona veya ortalama bir bilgisayara sahip olmanız yeterli.

Artık e-Ticaret Daha Güvenli

Radikal diyebileceğimiz bu tarz değişimlere ve gelişimlere karşı her zaman bir direnç ile karşılaşmak mümkün. Sebebi ise sanal ve internet mecrasına olan güvensizlik. Geçmiş dönemde çalınan kredi kartları, ele geçirilen hesaplar ve dahası bu korkuları oluşturan haklı noktalardı fakat artık bu tarz sorunlar başta 3D Secure sistemine sahip kredi kartları ile neredeyse 0’a indi. Çünkü artık sahip olduğunuz kredi kartları ile sizin izniniz olmadan kimse tarafından kullanılamaz. Kredi kartınıza tanımladığınız cep telefonuna gelen SMS ile anlık şifreler ile sizin izniniz olmadan kredi kartınız adeta kullanıma kapanmış oluyor. Bu sayede İnternet ortamında yapılan alışverişe olan güvensizlik de ortadan kalkmış oluyor.

Teknotel’in e-Ticaret’teki Yeri 

Özellikle E-Ticaret’in şirketlerinin işleyişinde büyük yer aldığı kurumlar için kesintisiz ve hızlı bir E-ticaret sitelerinin olması şart. Düşünsenize; bir E-Ticaret siteniz var fakat kesiliyor veya ulaşılamıyor. Bir dakikalık kesintinin bile şirketinize hem maddi hem de itibar konusunda ne denli bir zarar verebileceğini düşünmek bile istemezsiniz. Burada ise devreye bizler yani TEKNOTEL giriyor. Yüksek kalitede, hızlı ve kesintisiz İnternet hizmetlerimizden yararlanan kurumsal müşterilerimiz, çok dinamik ve önemli olan E-ticaret operasyonlarını kesintisiz olarak sürdürerek müşterilerine üst düzey bir hizmet sunabiliyorlar.

Aynı zamanda E-Ticaret sitelerinin verilerini saklamak ve olası sorunlarda kaybolmasını engellemek adına Veri Merkezimiz de kurumsal müşterilerimizin hizmetinde… E-ticaret sektöründeki kurumsal müşterilerimize olan ayrıcalıklı hizmetimiz bunlarla da sınırlı kalmıyor. Sadece İnternet değil ayn zamanda E-ticaret sitelerini Sunucu Barındırma ve Cloud Sunucu hizmetleri ile Telehouse İstanbul Veri Merkezimizde barındıran müşterilerimiz, bu hizmet ile de kesintisiz hızlı internet hizmetimizi birleştirip, müşterilerine daha sorunsuz ve kesintisiz bir hizmet sunuyor, E-ticaret sitelerinin 7/24 kesintisiz bir biçimde Web’de hizmetlerine devam etmesini sağlıyorlar. Yani diyoruz ki; Alışveriş zorunlu bir ihtiyaçsa E-Ticaret de bu alışverişin kolay yoluysa, TEKNOTEL de E-Ticaret’in kesintisiz olmasındaki en önemli etkendir.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Alışveriş Sektörünün Yükselen Yıldızı: e-Ticaret ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz