SSL Sertifikası Hizmetinin Kurulumu

Teknotel SSL Sertifikası Hizmetinin Kurulumu

Firmanıza ait kurumsal bir web sitesine sahip olabilirsiniz. Kurumsal web sitenizin internet erişiminin güvenli olması gerekir. İnternet sitenizin güvenli giriş özelliğine sahip olabilmesi için SSL protokolü (Secure Socket Layer (güvenli giriş katmanı)) aktif durumda bulunmalıdır. SSL protokolünün aktif olabilmesi için, SSL sertifikası satın almanız ve sabit bir ip adresine sahip olmanız gerekir. Hosting firmalarından destek alıyorsanız, sizin bireysel olarak bir şey yapmasına gerek yoktur. Hosting firmaları bu hizmetleri ücretsiz olarak sunmaktadır. SSL sertifikası kurulumu için hosting firmalarından satın alırsınız ve satın aldığınız firma size mail yoluyla kurulum sertifikası ve şifresini gönderir. Teknotel olarak SSL sertifikanız ile ilgili tüm kurulumları yapmaktayız.

SSL Özel Anahtarları

SSL sistemleri üzerinden yapılan iletilerin, şifrelerinin çözülebilmesi için özel anahtarlar kullanılmaktadır. SSL sertifikası kurulumu yapıldıktan sonra, yapılacak olan ilk işlem özel anahtar üretilmesidir. Özel anahtarlar internet sitenizin güvenliği için çok önemlidir ve kullanıcı bunu gizli tutmalıdır. Gizli anahtarları kaybedilmesi durumunda, farklı programlar tarafında şifrenin çözümü mümkün değildir. Bunun için özel anahtarların kopyası alınmalı ve farklı güvenli bir yerde saklanmalıdır. Üretilecek yeni özel anahtarlar 2048 bit boyutunda olmalıdır. Teknotel olarak bilgi güvenliği yönetimine önem vermekteyiz ve her yıl denetime tabi tutulmaktadır.

SSL Sertifikası Kurulumu İçin Ne Yapılır?

Hosting hizmetleri için, SSL sertifikası ve SSL sertifikası kurulumu taleplerinizi size destek hizmeti veren Teknotel firmamıza iletebilirsiniz. Tüm talepleriniz ekiplerimiz tarafından değerlendirilecek ve SSL sertifikanızı kullanılır duruma getirecektir. Hosting hizmetlerinizi farklı bir şirketten alıyorsanız, bu servis sağlayıcılardan, Csr kodu ve statik İp almanız gerekir. SSL sertifikanız onaylandıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

SSL Sertifikasında Kolay Kurulum

Web siteniz için hosting hizmetini firmamızdan alıyorsanız, SSL kurulumu için sadece hosting destek birimi ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Teknotel olarak sizin adınıza tüm işlemleri takip etmekteyiz. Hosting farklı bir firma ise hosting firması sitesi üzerinden üye giriş yaparak, Kontrol paneli – SSL yönetimi menüsünde bulunan işlem adımlarını takip ederek kurulumu tamamlayabilirsiniz. Csr kodunuz kurulum aşamasında sorun yaşadığınızda yeni sertifika üretimi için kullanılacaktır.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

SSL Sertifikası Hizmetinin Kurulumu ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz