Veri Merkezi Servislerini Neden Telehouse Istanbul’dan Almalısınız?

Teknotel Blog- Veri Merkezi Servislerini Neden Telehouse istanbuldan almalisiniz

Firmalar BT süreçlerinin hızlanması, kesintisiz veri erişimi, güvenlik ve operasyonel maliyetlerin azaltılması gibi avantajları sebebiyle hızla profesyonel veri merkezlerine yöneliyor. Bir başka deyişle verilerin ve uygulamaların iş süreçlerinin ilerlemesinde oldukça önemli bir rol oynadığı günümüz dünyasında, firmaların kesintisiz veri erişimine ihtiyaç duymaları profesyonel veri merkezlerine olan ihtiyacı da artırıyor. Ancak bu noktada, Veri Merkezi hizmeti alacağınız firmayı seçmeden önce detaylı bir araştırma yapmak kurumsal şirketinizin işleyişi için oldukça önemli. Bu sebeple sizlere, veri merkezi sağlayıcınızı seçerken dikkat etmeniz gereken kriterlerden ve neden Telehouse Istanbul’u tercih etmeniz gerektiğinden bahsedeceğiz.

Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken servisleriniz için profesyonel bir Cloud, internet ve profesyonel veri merkezi hizmetleri sunarak firmanız için en doğru çözümleri üretir. Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Cloud Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getirir. Teknotel’i farklı kılan diğer ayrıcalıklar ise;

1- Güçlü Network Altyapısı

Bir veri merkezinin kusursuz çalışması için internet hız ve kalitesi başlıca kriterlerden biridir. Özellikle, yüksek hızda internet ve güçlü hat kapasitesi bu işleyişin sürekliliği büyük önem taşır. Öte yandan, bağımsız operatörler ile sizi tek bir operatöre muhtaç bırakmadan servis sağlayan veri merkezleri, istediğiniz zaman sağlayıcınızı değiştirmenize yardımcı olurken yedekli hizmet de alabilmenizi de sağlar. Telehouse Istanbul Veri Merkezi, Carrier Neutral (Operatör Bağımsız) erişim imkânları ile internet servis sağlayıcı, taşıyıcı ve uygulama geliştirici (ASP) özelliklerini pekiştirerek firmanıza bağımsız altyapı imkânı sunar.

Veri merkezi araştırırken internet altyapısını buradan sorgulayabilirsiniz. Teknotel Telekom için;

AS25145 TEKNOTEL TELEKOM

Network ile ilgili bir diğer konu ise “güvenlik”tir.  Veri ve uygulamalarınızın her türlü siber saldırılara karşı korunuyor olması iş süreçlerinizin sürekliliği ve verilerinizin güvenliği için oldukça önemlidir. Yüksek güvenlikli ve ileri teknoloji güvenlik önlemlerine sahip Telehouse Istanbul, üst düzeyde güvenlik, enerji yönetimi ve iklimlendirme koşullarını sağlamak üzere tasarlanmıştır. Olası siber tehditlere karşı da tam donanımlı güvenlik önlemleri ve global standartlarda hizmetleri ile firmanızın ihtiyacı olan hız ve kesintisizliği sağlar.

2- Yüksek Uptime Oranı

Uptime oranı, iş uygulamalarınızın düzenli ve kesintisiz çalışmasını sağlayacak olan bir özelliktir. Bir firmanın 7/24 kesintisiz bir şekilde yaşıyor olması verimlilik ve belirlenen hedeflere ulaşmadaki temel noktadır. Çünkü internet kullanıcıları günün her zaman diliminde ürün ve/veya hizmetleriniz için web sitenizi ziyaret edebilir. Herhangi bir erişim problemi ile karşılaşıldığında ise markanızın itibar kaybı ve firma kazancınızın düşmesi kaçınılmadır. Bu yüzden veri merkezi hizmetleri alırken ‘Uptime Oranı‘ önem verilmesi gereken bir konudur ve tercih sebebidir. Bir veri merkezinin uptime oranı ne kadar yüksekse, şirketinize sunduğu hizmetin kalitesi de o oranda yüksektir. Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken tüm BT altyapınız için profesyonel veri merkezi hizmetleri sunarak doğru çözümler üretir ve şirketinizin sorunsuz çalışmasını Tier 3+ seviyesinde %99.999 Uptime süresi garanti eder.

3- Enerji Kapasitesi

Veri merkezi seçiminizde göz önünde bulundurmanız gereken bir diğer konu ise enerji kapasitesi ve sürekliliğidir. Dünyada kabul gören veri merkezi standartlarında en üst seviyelerden biri olan Tier 3+ yedekliliği ve standardına göre tasarlanan Telehouse Istanbul Veri Merkezi’nin kaynak planlaması, elektrik, iklimlendirme, network sistemlerinin 2N+1 aktif yedekli olarak çalışacak şekilde planlanmaktadır. Diğer yandan veri merkezinde bulunan fiziksel ve elektronik güvenlik sistemleri, su baskını ve yangın algılama ve engelleme sistemleri veri merkezi ortamında aldığınız hizmetin kesintisiz bir şekilde sağlanmasını mümkün kılıyor.

Üçleme olarak paylaşacağımız bu yazı serisinin devamında veri merkezi seçerken dikkat etmeniz gereken unsurlardan ve Telehouse Istanbul’un profesyonel hizmetlerinden bahsetmeye devam edeceğiz… Yazılarımızı takip etmeye devam edin!

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Veri Merkezi Servislerini Neden Telehouse Istanbul’dan Almalısınız? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz