En İyi Hosting Sağlayıcısı Nasıl Seçilir?

Teknotel En İyi Hosting Sağlayıcısı Nasıl Seçilir?

Geldik Hosting serimizin 3. yazısına. Haydi başlayalım…

Günümüzde internetin kalbi olan web, tüm dünyada binlerce web sunucusu, bilgisayarda kayıtlı milyonlarca dosyadan oluşan bir ağ bütünüdür. Yazı, ses, film, animasyon gibi pek çok farklı yapıdaki verilere ulaşmamızı sağlayan çoklu hiper ortam sistemi olarak da düşünebiliriz.

Teknotel Hosting Servisleri

Daha Uygun fiyata Tanıtım İçin;

Ürünlerinizi broşürle müşteriye anlatamazsınız, katalog ile anlatırsınız ancak bu yol da işletmemize büyük maliyet yaratır. İşte böyle bir durumda web sitenizin adresini müşterilerimizle paylaşmanız yeterli olacaktır. Böylelikle ürünü en iyi şekilde anlatmak için uzun yazılar yazabilir, video tanıtımınızı koyabilir, sınırsız sayıda fotoğraf kullanımı sağlayarak kullanıcıların ürün ve hizmetiniz hakkında en doğru şekilde bilgi almasını sağlayabilirsiniz.

Kullanıcılarınızdan Hizmetleriniz Hakkında Geri Dönüşler Almak için;

Ürünleriniz hakkında müşterilerinizin düşüncelerini, yorumlarını, en sistemli şekilde alabileceğiniz platform web sitesidir. Ayrıca kullanıcılarınız internet siteniz üzerinden soru sorarak firmanız hakkında daha hızlı şekilde bilgi almalarını kolaylaştırabilirsiniz.

Daha Fazla Kullanıcıya Ulaşmak İçin;

Web site açarak işletmenize saygınlık ve itibar kazandırmış oluruz. Böylelikle yaptığınız iş için internette arama motorlarından araştırma yapan dünyadaki milyonlarca insanın size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Hosting firmalarından hizmet satın alarak Web Hosting yapılmasının bir çok sebebi vurgulanabilir. Kısaca en önemlilerine değinelim;

1 – Öncelikle Hosting 7/24 iş sürekliliği gerektiren bir servis işidir. Sistemi bu sıklıkla izlemek ve oluşabilecek küçük büyük aksaklıkları giderecek teknik yeterlilikte personele sahip olmak gerekir.

2 – Yatırım gerektiren ve teknoloji takip etmeyi gerektiren bir iştir.

3 – İnternette artan saldırı ve atak risklerine karşı ciddi bir güvenlik politikası yürütmeyi, bu politikaların da sürekli güncellenmesini gerektiren bir servis tipidir.

4 – İletişim altyapısının ve sistemlerin 7/24 çalışmaya uygun seçilmesini gerektiren bir alandır. Tek bir adet değil onlarca adet web hostinginiz dahi olsa dış kaynak kullanımının yüksek verim getireceği bir iştir.

Hosting Sağlayıcısı seçerken…

Kullanıcılarınıza hizmet sunmadan önce kendi kullanıcılarınız için en iyi web hosting sağlayıcısını seçmeniz önemlidir. Hosting servisi için en iyi hizmeti ararken aklınızda şunları bulundurmalı ve bu hizmetleri sunduğundan emin olmalısınız;

Yüksek Performans

7/24 Teknik Destek

Kapsamlı E-Posta Özellikleri

Üst Düzey Veritabanı ve Uygulama Özellikleri

Sizler de ihtiyacınıza en uygun Hosting çözümlerine Teknotel’in kaliteli Hosting altyapısı ve kalitesiyle sahip olabilirsiniz. Hosting servslerimiz  ile kendi işinizin Patronu olabilirsiniz. Hizmetlerimiz ile ilgili detaylı bilgi almak için satis@teknotel.com adresinden ulaşabilirsiniz.

<p style=”text-align: center;”><strong>Hizmetlerimiz için:
</strong> Hemen İletişime Geçin</p>

En İyi Hosting Sağlayıcısı Nasıl Seçilir? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz