Kesintisiz Veri Merkezi Servisleriyle Telehouse Istanbul

Teknotel Blog-Kesintisiz Veri Merkezi Servisleriyle-1

Günümüz piyasa şartlarının hızla değişmesi ve beraberinde gelen güncel olanı takip etme zorunluluğu ile firmalar iş süreç ve BT altyapılarında daha yenilikçi yaklaşımlar benimsemeye başladı. Artık anlık kesintilerin veya erişim sorunlarının bile maliyeti istenmeyen boyutlara ulaşırken şirketler artık istenmeyen durumlardan kaynaklanan zararların minimum seviyede kalacağı yaklaşımları tercih etmeye başladı. Bunun bir sonucu olarak ise firmalar esneklik, ölçeklenebilirlik, verimlilik ve ilk yatırım maliyetinin olmaması gibi avantajları ile bilinen bulut teknolojilerini tercih etmeye başladı.

Çoğu bulut hizmeti sağlayıcısı, geleneksel barındırma ile karşılaştırıldığında pek çok avantaj sunar. Ancak, Bulut Bilişimden en iyi şekilde faydalanmanız için güçlü bir Veri Merkezi altyapısı olmazsa olmaz. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak Bulut Servisleri ile kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman ve her yerden kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Yenilikçi Güvenlik Anlayışı: Telehouse Istanbul Veri Merkezi

Telehouse Istanbul olarak, yüksek güvenlikli ve ileri teknoloji güvenlik önlemlerine sahibiz. Teknotel’de, hem fiziksel hem de network olarak yüksek teknoloji ve üst düzey güvenlik önlemleri ile donatılmış, olası tüm ihtimaller ve senaryolar üzerine kurgulanmış güvenlik tedbirleri uygulanmaktadır. Dünyadaki tüm diğer Telehouse Veri Merkezleri’nde olduğu gibi, Telehouse Istanbul da üst düzeyde güvenlik, enerji yönetimi ve iklimlendirme koşullarını sağlamak üzere tasarlanmıştır. Tier3+  seviyesinde barındırılan sunucuları ile ideal fiziksel barındırma olanağı oluşturmakla kalmayıp aynı zamanda olası siber tehditlere karşı da tam donanımlı önlemlere sahip olan Telehouse Istanbul,  global standartlarda hizmetleri ile firmanızın ihtiyacı olan hız ve kesintisizliği sağlar.

Tier 3+ Seviyesinde Global Bir Data Center

Telehouse Istanbul Veri Merkezi’nin Carrier Neutral, Türkçe ifadesi ile “ Taşıyıcı Bağımsız” erişim imkânları, kurumunuz için bağımsız bir altyapı hizmeti anlamına gelir. Kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken tüm kurumlar için profesyonel Cloud hizmetleri sunarak sizler için doğru çözümler üretir. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Cloud Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçleriniz akıllı hale gelir.

Teknotel-Blog-Kesintisiz-Veri-Merkezi-Servisleriyle-2-Telehouse-300x159 Kesintisiz Veri Merkezi Servisleriyle Telehouse Istanbul

Dijital dönüşümün hız kazandığı günümüz dünyasında, en güncel ve doğru teknolojileri sunmayı amaçlayan Teknotel Telekom, firmanızın ihtiyacı olan tüm veri merkezi servis ve çözümlerini sunarken verimli ve kesintisiz bir şekilde çalışmanızı sağlar. Firmanızın ihtiyaç duyduğu Cloud, Colocation ve Data Center servislerinin tamamını tek bir noktadan ve uzman teknik kadro tarafından karşılanır.

Telehouse Istanbul Sistemlerinin Farkını Yaşayın

Verilere erişim noktasında hız ve güvenlik hayati önem taşımaktadır. Çünkü aksi halde düşük müşteri memnuniyeti, önemli veri ve maddi kayıpların yaşanmasına sebep olur. Bu gibi durumlarla karşılaşmamanız için, size sağladığımız Sunucu Kiralama, Colocation, Cloud Backup ve Cloud Disaster Recovery gibi servislerimiz ile iş uygulamalarınız üzerinde yüksek performans ve kesintisiz olarak çalışırsınız. Üstelik Tier 3+ seviyesinde data center kalitesiyle verilerinizi güvence altına alırsınız. Öte yandan, yüksek bedeller ödemek yerine aylık uygun bedeller ile işiniz için gerekli lisanları da Teknotel’in global standartlardaki hizmet anlayışı ile kiralayabilirsiniz. Böylece, felaketlerden etkilenmeden veri güvenliğinizi ve sistem sürekliliğinizi sağlarsınız.

Kısacası, Bulut Bilişim’den en iyi şekilde faydalanmanız için güçlü bir altyapı olmazsa olmaz. Bu noktada devreye Teknotel Telekom giriyor. Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş ve dünyanın en önemli 24 şehrinde 48 Data Center’a bağlı Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak Bulut Servisleri ile kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, profesyonel ve güvenilir bir bulut barındırma hizmeti sağlayıcısından hizmet alarak, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman ve her yerden kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kesintisiz Veri Merkezi Servisleriyle Telehouse Istanbul ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz