3 Adımda Reseller Hosting

Teknotel-3 Adimda Reseller Hosting

Özellikle kurumsal firmaların ya da kurumların tercih ettiği Reseller Hosting, bu tür firmaların ihtiyacı olan web sitesi için başarılı çözümler üretir. Web geliştirme ve tasarım konusunda firmaların sürekli artış gösteren taleplerini kusursuz şekilde cevaplayan bu hosting çeşidinin en önemli özelliği ise kiralanan web alanının istendiğinde farklı siteler için kullanım ya da satım işlemlerinin mümkün olmasıdır.

Böylece çok sayıda web sitesi bu hosting kapsamında barındırılabilir ve bu sitelerin tamamı sorunsuz şekilde yönetilebilir. Bu özelliği sayesinde bayilik sistemi gibi çalışan firmalar için oldukça ideal olan Reseller Hosting, sağladığı avantajlarla firmalara ve kurumlara büyük fayda sağlar. 3 adımda Reseller Hosting seçimi ise şu şekilde gerçekleştirilir:

1.Adım: Müşterileriniz İçin En İdeal Olan Hosting Sağlayıcıyı

Reseller Hosting sağlayıcılardan hangisini seçeceğinize karar verirken, öncelikle müşterileriniz için en ideal özelliklere sahip olan web hostingi belirlemelisiniz. En ideal hizmeti sunan web hosting sağlayıcısının seçiminde ise özellikle dikkat etmeniz gereken detaylar şu şekildedir:

  • Maksimum Performans
  • Kesintisiz Müşteri Hizmetleri Desteği
  • 7/24 Teknik Destek
  • Kapsamlı E-Posta Özellikleri
  • Üst Düzey Veritabanı ve Uygulama Özellikleri

2.Adım: Mevcut Reseller Hosting Paket Çeşitleri

Reseller Hosting ile size ayrılan alanı dilediğiniz gibi yönetebilir ve barındırdığınız web sitelerinin bant genişliği gibi durumlarını kullandığınız panel üzerinden kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Ayrıca alan adı konusundaki bütün düzenlemeleri yine bu panel üzerinden yapabilirsiniz. Bununla birlikte öncelikle sizin ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılama yeterliliğine sahip olan bir hosting paketi seçimi yapmanız gerekir. Günümüzde bünyemizde bulunan reseller hosting paketleri ise şu şekildedir:

  • Linux Reseller Hosting Packages
  • Windows Reseller Hosting Packages

Bu paketlerin her birinde ise 20, 40 ve 60 GB’lık birbirinden farklı paketler mevcuttur. Her birinizi sayfamız üzerinden inceleyerek ihtiyaçlarınız için uygun olan paketin seçimini gerçekleştirebilirsiniz.

3. Adım: Satın Aldığınız Reseller Hosting İle Sahip Olacağınız Avantajlar

Seçim sürecinde paketin içerdiği özellikleri inceleyerek, size sağlayacağı avantajları bilmelisiniz. Bu sayede sizin için en faydalı paketi kullanma olanağına sahip olabilirsiniz. İdeal bir Reseller Hosting paketi satın aldığınızda ise, maliyetlerinizde düşüş olur.

Ayrıca kontrol paneliniz üzerinden hostinginizde kullandığınız bütün web sitelerinin kontrolünü sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu paketlerde istediğiniz zaman web barındırma alanınızı yükseltebilir ya da azaltabilirsiniz. Kısacağı doğru bir hosting seçimi ile web sitenizin patronu olduğunuzu bilir ve işlemlerinizi istekleriniz doğrultusunda gerçekleştirmenin özgürlüğüne sahip olursunuz.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Date Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting ve domain servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

3 Adımda Reseller Hosting ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz