Veri Merkezi Hizmetleri Neden Türkiye’den Alınmalı?

Teknotel Veri Merkezi Hizmetleri Neden Türkiye’den Alınmalı

Teknoloji ilerliyor ve hayatımızın her alanına yayılıyor. Hal böyle olunca,, günlük yaşantıdan profesyonel dünyaya kadar her alanda veri üretiliyor.  Yani veri hacmi her geçen gün artıyor. Veri hacmi arttıkça, veri merkezlerine olan ihtiyaç artıyor. Elbette ki bu ihtiyaçla doğru orantılı bir şekilde veri merkezlerinin sayısı da hızla artıyor. Böylece, kurumların doğru veri merkezi hizmetlerini seçmeleri artık kritik bir mesele haline geliyor…

Yerel İhtiyaçlara Cevap Veren Veri Merkezi Hizmetlerinin Kritik Önemi

sanal-sunucu-nedir-yakindan-bakalim-300x200 Veri Merkezi Hizmetleri Neden Türkiye’den Alınmalı?

Veri Merkezi Hizmetleri Neden Türkiye’den Alınmalı

Veri merkezi ihtiyaçlarını güvenli ve kaliteli olarak karşılamak,  profesyonel veri merkezi hizmetleri sunan kurumlar için oldukça önemli. Bu konu, yerel düzeydeki firmaların global standartlardaki veri merkezi kaynaklarının ve kalitesinin farkını ön plana çıkarmaya odaklanmış uzmanlar için önemli bir hale gelmiştir. Zira siber saldırılara karşı alınan önlemlerin bir kurumun yakın geleceğini belirlediği bir dünyada yaşamaktayız. Dolayısıyla, veri merkezinin sunduğu kaliteli ve güvenli hizmet, kurumların güvenliği açısından oldukça mühim bir konu.

Global Standartlarda Yerel Veri Merkezi Hizmetleri

Kurumlara ve iş merkezlerine yakın lokasyonlarda bulunan global standartlarda, yerel veri merkezi hizmetleri stratejik avantajlar sağlar. Zira yerel veri merkezi hizmetleri yalnızca sunduğu profesyonel hizmetle değil aynı zamanda anlık müdahale,  destek birimlerine anında erişim,  verilerin güvenliği gibi oldukça avantajlı fırsatlarla müşterilerinin yanında olur.  Ayrıca veri merkezine olan ulaşım kolaylığı, işinizi etkileyecek herhangi kritik bir durum karşısında oluşacak aksaklıkları en aza indirgemenizi sağlayacak teknik yardımı yakından görmenizi sağlar.  Bu durum, verilerinizin güvenliği konusunda içinizi rahatlatmaya yarayacak önemli bir ayrıntıdır.

Veri Merkezi Hizmetlerinde Kolay Erişilebilirliğin Avantajları

sanal-sunucu-nedir-yakindan-bakalim-300x200 Veri Merkezi Hizmetleri Neden Türkiye’den Alınmalı?

Teknotel Telehouse Istanbul Veri Merkezi Hizmetleri

Bilgi teknolojisi altyapılarının verimli, kesintisiz ve tehditlere karşı her an korunarak çalışması için veri merkezi çözümlerinin dünya standartlarında profesyonel hizmetle sağlanması gerekir. Tier 3+ standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş ve dünyanın en önemli 24 şehrinde 48 Data Center’a bağlı Teknotel’in Telehouse İstanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak Bulut Servisleri ile kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar.

Teknotel,  İstanbul’un oldukça önemli ve işlek iş merkezilerinden biri olan Kozyatağı bölgesinde, metro istasyonunun hemen çıkışında yer alır. Böylece, taahhüt ettiği global standartlardaki güvenli ve kaliteli hizmeti kolay erişilebilir konumuyla pekiştirerek yerel bir veri merkezi olmanın tüm avantajlarını en iyi şekilde sağlar.

Teknotel Telekom’un sahip olduğu bu ayrıcalıklı özellikler, etkili bir strateji ihtiyacında olan orta ve büyük ölçekli Türk şirketlerinin profesyonel çözümler almasına olanak verir  Böylece, Teknotel Telekom global standartlarda yerel bir veri merkezi olmanın faydalarını,  teknolojik ve entegre çözüm ortaklarıyla birlikte, müşterilerine inovatif, etkili ve güven ortamında hizmet vererek sunar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Veri Merkezi Hizmetleri Neden Türkiye’den Alınmalı? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz