İnternetin En Hızlı Hali: Metro Ethernet Nedir?

Teknotel İnternetin En Hızlı Hali: Metro Ethernet Nedir?

İnternet, şirketlerin yönetimindeki her kapıyı açan anahtar gibidir. Hayatımızda ve iş sektöründe böyle önemli bir yer edinen bir hizmetin de en iyisini almak hangi sektörün içindeysek bizi orada zirveye taşıyabilecek mihenk taşlarındandır…


İNTERNETİN EN HIZLI HALİ: METRO ETHERNET


İnternet hizmetini ise bir adım öteye taşımak için nasıl her yapacağınız yenilikte kaliteden ödün vermiyorsanız, işlerinizin yürütücüsü olan internet hizmetinde de kaliteyi eksik etmemeniz gerekiyor. Özellikle Kurumsal şirketlerde fark yaratan ama internet kadar adına aşina olmadığımız Metro Ethernet‘i de çok basitçe anlatmak gerekirse; “internetin en hızlısı” olarak açıklayabiliriz. Ülkemizde İnternet altyapılarının henüz gelişmekte olması sebebiyle bakır kablolar ile sunulan internet servislerinde download / upload noktasında kullanıcılara çoğu zaman sıkıntı yaratabiliyor.  Bu sebeple küçük, orta ve büyük işletmelerin olmazsa olmazlarından birisi konumunda olan Metro Ethernet, çoğu kurumsal şirket tarafından tam detaylarıyla bilinmiyor. Hali hazırda Metro Ethernet‘in ne işe yaradığını kesin hatlarıyla bilseniz zaten Metro Ethernet dışında bir şey kullanmaktan kaçınırsınız.


MESAFE TANIMAKSIZIN OFİSLERİNİZİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN AĞ


Şirketleriniz için kilit bir noktada bulunan Metro Ethernet, ofislerinizi birbirine bağlayan bir ağ konumundadır. Metro Ethernet ağıyla birlikte şirketleriniz eğer birden fazla noktadaysa şubeler arası erişim ve iletişim de sorunsuz bir şekilde hizmetinize sunulur.  Ethernet, şahsına münhasır en önemli özelliğiyle daha yüksek bant genişliklerini destekler. Hız konusuna da değinmek gerekirse DSL Internet servisleri ile bulamayacağınız hız seviyesi Metro Ethernet’te rahatça ve isteğinize uygun bir biçimde desteklenir. 1 Mbit/sn’den 100 Gbit/sn’ye kadar hıza ulaşmak sadece sizin seçiminize kalmış bir olasılıktır. Kurumsal şirketler için belki de en büyük avantajlarından birisi de budur. Bu sebeple şirketlerinizin mesafesi birbirine uzak olsa dahi esnek ve yüksek bant genişliği ile kilometreleri umursamadan şirketlerinizin iletişimini sürekli sıcak ve aktif tutabilirsiniz.

İşte tam bu noktada, Metro Ethernet hizmetiyle devreye Teknotel Telekom giriyor! Metro Ethernet, bugün de yarın da yaşayacağınız sorunlar karşısında duracak oldukça önemli bir hizmettir. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel, Metro Ethernet altyapımızı yüksek kapasiteler ile destekleyen farklı operatörlerin yurtiçi ve yurtdışı fiber optik erişim altyapıları sayesinde kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

İnternetin En Hızlı Hali: Metro Ethernet Nedir? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz