Kurumsal Hosting: Windows ve Linux Hosting Nedir?

Teknotel Kurumsal Hosting: Windows ve Linux Hosting Nedir?

Kurumsal Hosting konusunda blog sayfamızda çok detaylı bilgi paylaştık. Bunun yanı sıra, Kurumsal Hosting başlığı altında Windows ve Linux Hosting konularını açıklamanın da bu noktada faydalı olacağına inanıyoruz.

Windows Hosting Nedir?

Windows Hosting adından da belli olduğu gibi Windows işletim sisteminin çalıştığı hosting hizmetine verilen genel addır. Kurumsal şirketleriniz için hizmet aldığınız ‘Kurumsal Hosting‘ servisi, Windows sunucularıyla birlikte çalıştırılır ve hizmetinizi Windows paravanı üzerinden alırsınız. TEKNOTEL‘in Kurumsal müşterilerine sunduğu bu hizmet Windows kalitesi ve Teknotel ayrıcalığı ile müşterilerine ulaştırılır. Windows sunucuları, PHP, CGI, ASP ve ASP.NET gibi yazılım teknolojileri ile MS Access, MSSQL, MySQL gibi veri tabanlarını da destekler. Bu sayede Global bir kalitenin hizmetini domestik alanda yerel fiyatlarla almanın tadını TEKNOTEL aracılığıyla yaşayabilirsiniz.

Linux Hosting Nedir?

Linux Hosting de Windows Hosting gibi ismiyle verdiği hizmetin ne olduğunu açıklayan bir servistir. Linux işletim sistemleri üzerine kurulan bu hosting servisi, kurumsal şirketleriniz için bir diğer kalitenin yüksek seviyede olduğu hizmettir. Web sunucusu olarak Apache veritabanıyla birlikte MySQL kullanılmaktadır. Linux Hosting, HTML, HTM ve PHP uygulamalarının tamamını destekler. PHP uygulaması, Windows Hosting üzerinde de çalışmaktadır fakat asıl verimi Linux Hosting üzerinde alırsınız. Bu sayede Linux Hosting, PHP uygulamasını tercih edecek müşterilerimiz için öncelikli tercih olabilir. Teknotel’in Windows ve Linux Hosting sunucuları üzerinde sizler için ayırdığı barındırma alanlarında Kurumsal şirketleriniz için tüm Hosting ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Bununla birlikte sadece ‘Kurumsal Hosting’ değil birçok ek hizmet ve servisi de TEKNOTEL ayrıcalığı ile Kurumsal firmanızın hizmetine sunabilirsiniz.

Son dönemlerde ‘neden kurumsal hosting kullanmalıyız?’ konusuna iyice değinmiştik. Bugün biraz da teknik bakımdan incelediğimiz bu hizmet ile kurumsal şirketlerinizin verimliliği artar, reputasyonu yükselir ve iş hızınız ciddi seviyede yükselir. Bu sebeple Kurumsal firmalarınız için ‘Kurumsal Hosting‘ hizmeti bir seçenek değil ihtiyaç olmalıdır. Sizler nasıl kurumsal şirketlerinizi düşünüyorsanız bizler de TEKNOTEL olarak kurumsal müşterilerimizin şirketlerinin gelişimi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumsal Hosting: Windows ve Linux Hosting Nedir? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz