Amazon Web Services (AWS) Colocation için Telehouse’u Seçti

Doğru Veri Merkezi ve Doğru Cloud Çözümleri: Teknotel Telekom

Tayland’ın Bangkok’da Amazon Web Services (AWS), ağ altyapısının bir bölümünü Telehouse’un Bangkok’taki 9.000 metrekarelik yeni tesisinde kurulacağı açıklandı. Telehouse dünya çapında en iyi Veri Merkezi (Data Center) yer sağlayıcılarından biri olarak kabul edilmektedir.

AWS ağ mimarisinin kurulumu, Telehouse’un veri merkezlerinin çok çeşitli AWS hizmetlerine bağlanmasını sağlayacak. Ayrıca bu, Telehouse Bangkok’un müşterilerine bulut ve ağ hizmeti sağlayıcılarına hızlı ve kolay erişim sağlayacak daha iyi bir dijital ekosistem oluşturmasına yardımcı olacak.

Doğrudan internet erişimi, uluslararası özel interconnectivity, fiber optik hizmetler, IP ara bağlantısını destekleyen ağ donanımı ve diğer hizmetler sağlayıcılar tarafından Telehouse’un Bangkok’taki tesisine kurulacak. Telehouse, bu hizmetleri uygulayarak müşterilerine Tayland dijital ağ ortamına erişim sağlayabilecek.

datacenter-2048x1152-600x338 Amazon Web Services (AWS) Colocation için Telehouse’u Seçti

TELEHOUSE Bangkok AWS

Amazon Web Services (AWS) Direk Bağlantı ile Şimdi Telehouse Istanbul Kullanıcıları İçin Mevcut.

Dünyada kabul gören Veri Merkezi ( Data center ) standartlarında en üst seviyelerden biri olan Tier 3+ standardına göre tasarlanan Telehouse Istanbul Veri Merkezi’ nin kaynak planlaması, elektrik, iklimlendirme, network sistemlerinin 2N+1 aktif yedekli olarak çalışmasını öngörüyor. Diğer yandan Veri Merkezinde ( Data center ) bulunan fiziksel ve elektronik güvenlik sistemleri, su baskını ve yangın algılama ve engelleme sistemleri Veri Merkezi ortamında hizmetin kesintisiz sağlanmasını mümkün kılıyor.

Dünyadaki tüm diğer Telehouse işletmeleri gibi, Sunucu Barındırma servislerini birçok ayrıcalıklı hizmet ile birlikte sağlıyor.

datacenter-2048x1152-600x338 Amazon Web Services (AWS) Colocation için Telehouse’u Seçti

Telehouse Connectivity

 

“Carrier Neutral” bir Veri Merkezi olan Telehouse Istanbul Datacenter bir diğer kullanımı ile “Operatör Bağımsız” altyapısı ile birçok önemli erişimi bir araya getirerek kurumlara farklı internet erişim seçenekleri ile hizmet alma imkan sağlamaktadır. Telehouse Istanbul yurtiçi karasal (fiber optic) and yurtdışı dark fiber bağlantıları bulunmaktadır. Bu özellik Telehouse Istanbul Veri Merkezini diğer veri merkezlerinden ayırmaktadır.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

 

Amazon Web Services (AWS) Colocation için Telehouse’u Seçti ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz