Kurumsal Hosting Nedir

Doğru Veri Merkezi ve Doğru Hosting Çözümleri: Teknotel Telekom

Günümüzde teknik yapılar ve teknolojik gelişmeler altında birçok işlemler internet ortamında kolaylıkla gerçekleşebiliyor. Bilgi alışverişinin teknoloji ile sağlanmasına destek olan bu gelişmeler aynı zamanda birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Normal hosting hizmetlerinin içeriğine göre daha çok özelliğe sahip olan kurumsal hosting hizmetleri, şirketinizin gereksinimi olabilecek olan tüm detaylar düşünülerek tasarlanır. Kurumsal hosting nedir diye düşünüyorsanız, bunu en kısa tabir ile firmanızın prestijli duruşunu ve kurumsal kimliğinizi yansıtabilecek hosting hizmetleri olarak da açıklayabiliriz.

Şirketler için Kurumsal Hosting nedir

Kurumsal hosting uygulamasına sahip olan şirketler özellikle daha çok e-mail trafiğine sahip olan firmalardır. Firmanıza özel web adresi olmasa bile kurumsal hostinge sahip olan bir e-mail adresinin varlığı itibar sağlayan ve güven sunan bir uygulama olarak size destek olacaktır.

Diğer birçok uzantı ile e-mail adresi belirlemeniz durumunda güvensiz bir ortam yaratırken özellikle kurumsal hosting hizmetine sahip olan bir uygulama ile bu güveni hedef kitlenize sağlayabilirsiniz.

Reseller-Hosting-Banner--300x250 Kurumsal Hosting Nedir

Doğru Veri Merkezi ve Doğru Hosting Çözümleri: Teknotel Telekom

Kurumsal Hosting için Farklı Paket Seçenekleri nedir

Farklı paket seçeneklerinin yanı sıra ekstra hizmetlerden yararlanarak firmanız için ideal bir seçim yapmış olursunuz. Tercih ettiğiniz paket seçimi sonrasında dilerseniz bir üst paket ile değiştirebilirsiniz.

Kurumsal hosting fiyatları paket seçiminize göre farklı gösterir. Ayrıca hizmet alacağınız firmanın fiyat politikaları da bu durumu etkiler. Fakat kurumsal hosting her kişinin bütçesine uyumlu olabilen ekonomik fiyatlara sahiptir.

  • Kurumsal Hosting Özel Kontrol Paneli 

Sadece sizin kullanımınıza sunulan kontrol paneli üzerinden veri tabanı yönetimi, yedekleme işlemleri, mail oluşturma ve şifreli dizin oluşturma gibi pek çok işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

  • Esneklik

Normal hostinglerden farklı olarak kurumsal hosting ile firmanız büyüdükçe ek servisler ve alan alarak paketinizi uygun maliyetler ile büyütebilirsiniz.

  • Yedekleme

Kurumsal hosting paketleri ile veri yedekleme ve kurtarma hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Verileriniz günlük, haftalık ve aylık olarak şifreli bir şekilde yedeklenir. Bu sayede veri kaybı yaşamazsınız.

  • Gelişmiş ve Güçlü Teknolojik Altyapı

Kurumsal hosting hizmetini profesyonel bir firmadan almanız, yazılımdan donanıma kadar güçlü bir altyapıya sahip olmanızı sağlar. Bu da web sitenizin kesintisiz ve hızlı çalışmasına olanak tanır.

  • Zamandan Tasarruf Sağlar

Teknik uzmanlık gerektiren süreçlerle uğraşmak zorunda kalmadığınız için firmanızın ana hedefine odaklanabilirsiniz.

İşte tam bu noktada, kurumsal hosting hizmetleri ile devreye Teknotel Telekom giriyor!  Size özel barındırma alanları ile tüm yeni nesil kurumsal hosting ihtiyaçlarınızı karşılayan Teknotel, pek çok ek web hosting hizmetleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumsal Hosting Nedir ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz