Telehouse’tan Kurumsal Müşterilerine Verisign DDoS Koruma Hizmeti

Teknotel Bulut Sunucu

Dünyanın lider veri merkezi sağlayıcılarından ve bir KDDI iştiraki  olan TELEHOUSE, müşterilerine, Verisign DDoS (Distributed Denial of Service) koruma servisleri sunmaya başladığını duyurdu. TELEHOUSE DDoS servisleri sayesinde kurumsal müşterilerinin en kritik iş varlıklarını koruyacak ve işletmelerin baş belası olan DDoS saldırılarının riskini azaltacak. Hizmetler, web tabanlı iş uygulamalarını kesintiye uğratmayı veya devre dışı bırakmayı amaçlayan tüm kötü amaçlı internet trafiğini önce tespit edecek sonra da filtreleyecek.

Cloud tabanlı güvenlik çözümlerinden olan Verisign DDoS koruma hizmeti kolay ve hızlı bir şekilde kurulabilirken, ağ ve uygulama katmanı saldırılarına karşı tam koruma sağlar. OpenHybrid mimarisi ile Verisign DDoS servisi müşterinin kurum içi cihazları ve bulut tabanlı uygulamaları ile sorunsuzca entegre olarak DDoS saldırılarının daha hızlı tespit edilmesi ve daha aza indirgenmesini sağlayacak.

Ponemon Enstitüsü’nün raporuna göre, 2016 yılında DDoS saldırılarının sebep olduğu ekonomik zararın ortalama maliyeti 4.7 milyon dolar olarak belirtildi. Verisign’ın Q1 2017 ve DDoS Eğilimler Raporu’na göre ise DDoS atakları hız, büyüklük ve karmaşıklık bakımından değişik varyasyonlarda karşımıza çıkarak öngörülemez ve kalıcı olmaya devam ediyor. Ayrıca yine bu raporda Verisign tarafından 2017 yılı ilk çeyreğinde tespit edilen DDoS ataklarının 2016 son çeyreğine oranla %26 artış gösterdiği de belirtiliyor.

Telehouse Avrupa Genel Müdürü Ken Sakai, “Verisign DDoS Koruma Hizmeti ile, Telehouse veri merkezlerimiz, IT altyapılarını barındırmak üzere müşterilerimize güvenli ve kesintisiz ortam sağlıyor. Her türlü bilgiyi ve veriyi de güvence altına alıyor. Böylelikle müşterilerimize servis çeşitliliği ve katma değer sağlayabiliyoruz.”dedi.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Telehouse’tan Kurumsal Müşterilerine Verisign DDoS Koruma Hizmeti ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz