Paylaşımlı Hosting’in Avantajları ve Dezavantajları

Teknotel Paylaşımlı Hosting'in Avantajları ve Dezavantajları

Shared Hosting yani Paylaşımlı Hosting‘in detaylarına geçtiğimiz günlerde kısa kısa girmiş ve asıl önemli olan noktasına değinmek için hafta sonunu beklemiştik. Bugün haftanın son günü ve haftayı kapatırken Shared Hosting ile aklınızda kalan tüm soru işaretlerini gidermek için buradayız.

Shared (Paylaşımlı) Hosting’in Avantajları

Web siteleriniz büyüklüğü Paylaşımlı Hosting kullanımı için aslında belirleyici noktadır. Yeniden bir web sitesi kurmak istiyorsanız düşük bütçe ve yüksek performans ile sınırsız hosting planına sahip olmak Paylaşımlı Hosting ile mümkündür. Paylaşımlı hostingin bir diğer avantajı ise hosting sunucu programları işler durumdayken herhangi bir teknik arızaya maruz kalmamaktır. Olası teknik arızalara da teknik bakım yapmaya gerek yoktur. Birçok sebepten dolayı %100’e yakın kesintisiz ve yüksek performanslı yayın yapmak, web siteleriniz için en büyük detaydır ve Paylaşımlı Hosting‘in avantajıdır. Çünkü her kesintide hem maddi hem de manevi olarak kayıp yaşarsınız ve siteniz geriler. Paylaşımlı Hosting’in kullanımını kolaylaştıran bir diğer unsur ise yönetim panelinin basit ve kullanışlı olmasıdır. Bu paneli kullanmak için yazılımcı olmanıza gerek yok çünkü panel sizi herhangi bir kod yazımına vb. hiçbir soruna karşı mağdur etmez. Güncelleme yapmak için zamanınızı harcamazsınız. Yapılandırma ve kullanıma geçişler ise sizin işiniz değildir. Paylaşımlı Hosting‘in saymakla bitmeyen avantajlarından bir diğeri ise; sunucu bakımı sırasında sitenizde yayın kesintisi olmaz ve site hayatına devam eder.

Shared (Paylaşımlı) Hosting’in Dezavantajları

Paylaşımlı Hosting’in avantajları dezavantajlarının çok üzerinde fakat bazı noktalarda oluşabilecek sıkıntılar bu bağlamda dezavantaja dönüşüyor. Aynı Hosting‘in sunucu ortakları içinde SEO bakımı yapıldığı dönemlerde en yüksek kaliteyi sizlere sunan SEO firmaları, CPU Döngüsü’nü kullanabilir. Bu normal şartlarda iyi bir detaydır fakat sitenizin ziyaretçi sayısının ciddi rakamlara ulaşması bu dezavantajı avantaja döndürmek için gereken en önemli noktadır. Bazı Hosting firmalarında ‘disk alanı’ ve ‘aylık trafik veri transferi’ sınırlaması şirketinize kayıplar yaşatabilir fakat bu dezavantaj TEKNOTEL‘de sizin karşınıza çıkmaz ve yüksek kaliteyle birlikte sınırsız hizmeti tarafımızdan kolayca alabilir ve siz de mutlu müşterilerimiz için katılabilirsiniz.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Date Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting ve domain servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Paylaşımlı Hosting’in Avantajları ve Dezavantajları ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz