İnternet’te Var Olan Onca Bilgi Nerede Saklanıyor?

Teknotel İnternet'te Var Olan Onca Bilgi Nerede Saklanıyor?

Günümüzde sosyal medyayı kullanmayan gerçekten çok azaldı. İlk çıkış dönemlerinde genç nüfusun daha çok kullandığı bu uygulamalar, artık orta yaş ve ötesinde de yaygınlaşmış durumda. Peki o paylaşılan fotoğraflar, videolar ve diğer bilgiler nereye gidiyor veya nerelerde saklanıyor diye hiç düşündünüz mü? Gerçekten paylaşırken değil ama bu sorunun ardından düşüneceğinizi sanıyoruz. Çünkü İnternet mecrası o kadar geniş ve büyük bir alana sahip ki ‘Uzay boşluğu’ tanımlaması ile benzerlik gösterdiğini söylersek bu tanım onlar için nokta atışı tadında olabilir. Sondan başa doğru gelecek olursak; bu veriler, İnternet sitelerinin ‘Server’ yani ‘Sunucu’ diye tabir ettiğimiz alanlarında saklanır. Bu serverlar da fotoğraftan, yazıya, videolardan, ses kayıtlarına kadar her şey saklanır. Tüm içeriklerin kasası bu serverlardır. Tabii ki bu iş sadece şahıs bilgileri olarak değil kurumsal firmalar için de geçerli olan bir durumdur.

internette-onca-veri-nereye-saklaniyor-300x200 İnternet'te Var Olan Onca Bilgi Nerede Saklanıyor?

İnternette Onca Bilgi Nerede Saklanıyor?

Kurumsal Verilerin Saklanmasında Profesyonel Destek Almak Şart

Bir şahsın paylaşacağı bilgiler veya şahsi hesaplarındaki hareketlilik ile bir kurumsal firmanın işleyişi birbirinden farklıdır. Bu bağlamda, verilerinin saklanması için profesyonel destek almaları da kaçınılmaz olacaktır. Şirketlerin mevcut serverlarının yetmediği anlarda ise bu alandaki profesyonel hizmet veren firmalardan destek almak da kaçınılmaz ve en doğru yol olacaktır.

TEKNOTEL Telekomünikasyon‘un kurumsal firmalara verdiği hizmetlerin başında gelen ‘Veri Merkezi‘ hizmeti hem güvenli hem de kesintisiz hizmet için sizi çağırıyor. Kurumsal firmalarınıza ait olan bilgilerin saklanması noktasında bu işin profesyonelleri ile çalışmanız hem şirketinizin hem de hizmet verdiğiniz firmaların lehine bir tercih olacaktır. Yüksek güvenlikli ve her türlü doğal afete karşı dizayn edilmiş Veri Merkezlerimiz ile kurumsal firmalara destek vermeye devam ediyoruz. Kendi sunucularınızı kurup büyük maliyetler altına girip bir de kendi şirketinizin mevcut işleri varken belki de bu işin en zor bölümü olan güvenlik ile uğraşmak yerine Güvenli erişim ortamıyla, esnek ve uygun maliyetli sunucularımızı kiralamak hem ekonomik hem de kalite anlamında şirketinizin seviye atlamasına neden olacaktır. Ekstra maliyet gerektirmeyen ve ‘Kullandığın kadar öde’ sloganıyla hizmet veren TEKNOTEL, sizden fazlasını değil kullandığınız kadarının ücretini alır ve hem kaliteyi hem de global hizmeti sizlere ülke standartlarına uygun fiyatlarla sunar. 

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

İnternet’te Var Olan Onca Bilgi Nerede Saklanıyor? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz