Telehouse Istanbul Servisleri “Kesintisiz Erişim” Vaat Ediyor!

Teknotel Telehouse Istanbul Servisleri "Kesintisiz Erişim" Vaat Ediyor!

Telehouse Istanbul Data Center’ın ‘Carrier Neutral’ erişim imkanları, kurumunuza bağımsız bir altyapı sunar. Telehouse Istanbul, dünyadaki tüm diğer Telehouse işletmeleri gibi en üst düzeyde güvenlik, enerji yönetimi ve iklimlendirme koşullarını sağlamak üzere tasarlanmıştır.

DAHASI VAR…

  • Telehouse Istanbul Türkiye’nin ilk Carrier Neutral veri merkezidir.
  • Telehouse Istanbul yerli ve yabancı kurumlara Tier 3+ standartlarında Data Center hizmetleri sunar.
  • Dünya’nın dört bir yanına yayılmış 48 veri merkezi 28 internet trafik exchange noktası (Moscow, Istanbul, Johannesburg, Cap Town, Beijing, Shanghai, Hong Kong, Singapore, New York, Los Angeles vb.) üzerinden birbiriyle erişim sağlayarak, kurumsal müşterilerine global platformda Disaster Recovery ve Business Continuity çözümleri sunma imkanına sahiptir.
  • Avrupa’nın merkez şehirlerinden olan Londra’da 5 büyük veri merkezi işleten Telehouse, Londra veri merkezleri ile eş zamanlı olarak dünyanın en büyük IXP’lerinden biri olan London Internet Exchange’s in (LINX’s) ev sahibini konumundadır.
  • Batı Avrupa’dan başlayan, Orta Doğu ve Güney Doğu Asya’ya kadar uzanan kıtalar arası fiber erişim altyapısı ve Telehouse veri merkezleri ile arasına sürekli yenisini eklediği POP bağlantıları sayesinde yerli ve yabancı birçok kuruma hızlı ve kesintisiz hizmet sunar.
  • Telehouse İstanbul, London North Two Pop noktası üzerinden, mpls-vpn, interconnect, cross connect, local loop, peering, co-location, shared services, cloud, ddos ve disaster recovery servislerini üstün hizmet kalitesinin yanı sıra yılların verdiği tecrübeyle sizlere yenilikçi bir hizmet sunar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Telehouse Istanbul Servisleri “Kesintisiz Erişim” Vaat Ediyor! ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz