Kurumsal İnternet İhtiyaçları ve Çözümleri

Teknotel Kurumsal İnternet İhtiyaçları ve Çözümleri

Kurumsal internet, ihtiyaçlara göre firma adına kaydedilmiş olan sabit IP4 ve IP6 adreslerini sağlamaktadır. Kurumsal internet çözümleri CGN içermediğinden ötürü, uç ekipmanlarda görülen IP adresi kurumun gerçek adresi olarak kabul edilir. Port Forwarding ve IPSec gibi güncel ihtiyaçların karşılanmasını sağlar. Kurumsal internet hizmetleri yedeklenebilir ve ölçeklenebilir teknolojileri desteklediğinden ötürü, kurumların ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilmektedir. Bu hizmet ve çözüm modelinde, sadece kuruma ait olan özel tahsis verileri söz konusu olur.

Kurumsal İnternet Çözümlerinde: Metro Ethernet

Kuruma özel olarak tahsis edilmiş olan 5 Mbps ve 10 Gbps arasında yüksek bağlantı kurmaya yarayan Metro Ethernet, kurumsal internet çözümleri arasında yer alır. Ses, veri ve görüntü gibi her türlü veri akışına olanak tanıyan bu çözüm, ölçeklendirilebilir esnek bir yapıya sahiptir. Fiber kablolarda yer alan yapısal özellik ve ethernet swich cihazlarının ileri teknolojik yapıları sayesinde bu çözüm uzun mesafelerde sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. 50 km ve üzeri mesafeleri destekler.

Kurumsal İnternet Çözümlerinde: XDSL

Kurumsal profile uygunluğu ile bilinen XDSL, kurumsal internet çözümleri içerisinde yer alır. Yüksek hız, simetrik, asimetrik, yedeklilik gibi kavramları bünyesinde barındıran bu çözüm yöntemi, çeşitli katma değerlerle sunulan bir servis olarak bilinmektedir. XDSL servisleri içerisinde yer alan ve Türkiye’deki yaygın alt yapı özelliklerinden yararlanan hizmet sayesinde noktadan noktaya erişim paketlerini satın alabilmek mümkün olur. Kurumun alt yapı ihtiyaçlarından yola çıkılarak GSHDSL ve ASDL gibi farklı projeler de uygulanabilmektedir.

Kurumsal İnternet Çözümlerinde: MPLS

Farklı alt yapıların ve teknolojilerin kullanılabilmesi için şekillendirilmiş olan çok noktalı projelerde, kullanım yoğunluğunun yanında ses ve görüntü işlevleri de önemli bir rol oynamaktadır. Ülke genelini kapsayan ve farklı bölgelere ayrılmış olan ofis, acente ve şube gibi çok noktalı kurumların yararlanabilecekleri bu kurumsal internet çözümü, bütün lokasyonların kesintisiz bir şekilde çalışmasına olanak tanır. Muhasebe, ERP, stok gibi kritik uygulamaları çalıştırmakta olan bu çözüm, exchange yapıların birbirleri ile iletişimini sağlamaktadır. Ofis ve şubelerin iş uygulamalarına kesintisiz bir şekilde ulaşım sağlayan MPLS, aynı zamanda güvenilir ağ kullanımını da mümkün kılar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumsal İnternet İhtiyaçları ve Çözümleri ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz