Veri Merkezi Teknolojisinin Sertifikası: Tier 3+

Teknotel Veri Merkezi Teknolojisinin Sertifikası: Tier 3+

Yapılan her işte, çalışılan her sektörde Dünya trendini yakalamak şirketlerin yükselişindeki anahtar gibidir. Biz de Teknotel olarak bu standartlardan şaşmadan, Dünya’daki tüm yenilikleri ve gelişimleri ülkemize getirip siz kurumsal müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.


ŞİRKETLERİN PRESTİJ KAYNAĞI: TIER 3


Uptime Institute tarafından Tier +3 Sertifikası almak günümüz şartlarında çok kolay bir iş değil çünkü Veri Merkezi işletmelerinde verilen hizmet somut bir iş olmadığı için bu hizmetinde ölçümlenmesi çok kolay olmuyor ama TEKNOTEL yukarıdaki satırlarda bahsettiğimiz gibi son trend ve gelişim neredeyse orada olmaya özen gösteren bir Veri Merkezi işletmecisi… Telekomünikasyon sektöründeki şirketlerin prestij kaynağı olan bir yatırım ve sertifika olan Tier 3’e yazımızın devamında daha detaylı göz atacağız…


ÜLKE ŞARTLARINDAKİ EN İYİ SEVİYE TIER 3


Veri merkezi işletmecileri veri merkezleriyle 4 adet düşükten yükseğe sertifika alabilirler. Tier 1,2,3 ve ülkemizin şartları sebebiyle alınması mümkün olmayan Tier 4… Günden güne, yıldan yıla yükselişimiz ve verdiğimiz hizmetin seviyesi artarken 1. Ve 2. Seviyeleri nasıl geçtiğimizi açıkçası çok fark etmeden Tier 3 ve onun da üstüne çıkan hizmetimizle Tier 3+ Veri Merkezi standartlarında siz kurumsal müşterilerimize hizmetimizi en yüksek seviyede sunuyoruz.


TEKNOTEL’DE VERİ MERKEZİ ASLA DURMAZ


Peki, bu Tier 3’ün alt seviyelerden farkı ne dediğinizi duyar gibiyiz… İlk olarak, bu sertifikaya sahip olmanız için sayıca fazla, güçlü ve soğutma yolunuzun en üst seviyede olması beklenmektedir. Bu sayede, yedek güç ve soğutma materyallerine sahip olduğunuz için veri merkeziniz durmaksızın çalışır. Sisteminizin yedekleme gücünün çok yüksek seviyelerde olması gerekiyor ki olası bir ters giden durumda veriler kaybolmasın. Bir değer vermek gerekirse de %99.98’lik sistemin ayakta kalma oranı bu belgenin bir diğer ütopik isteklerinden…

Teknotel, kesintisiz çalışması gereken tüm bu süreçler için kurumlara profesyonel bir Bulut hizmeti sunarak doğru çözümler üretir. Dağıtım, tedarik ve satış operasyonlarını yürüten, müşterinin davranışlarını anlamayı hedefleyen araçlar Teknotel’in bulut platformu üzerinden çalışarak kurumlara kesintisiz bir deneyim sunar. Günlük hayatımızın içinde bize dokunan birçok firmaya global standartlarda, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getiren Teknotel’in Tier 3+ standartlarındaki Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Bulut Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getirir.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Veri Merkezi Teknolojisinin Sertifikası: Tier 3+ ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz