Sizinle Her Yere Gelen Teknoloji: Cloud Sunucu

Teknotel Sizinle Her Yere Gelen Teknoloji: Cloud Sunucu

Blog yazılarımızla sizleri sektör hakkında bilgilendirmeye, bilgilendikçe de öğrenmeye ve neler yaptığımızı sizlere anlatmaya devam ediyoruz…


SİZİN İÇİN CLOUD TEKNOLOJİSİ


Bir kurum düşünün, asla işlerin aksamadığı, nereye giderseniz gidin yanınızda şirketinizi götürebileceğiniz. İlk bakışta pek mümkün gibi gözükmüyor ama TEKNOTEL, sunduğu Cloud sunucu hizmeti ile bunu size sağlıyor ve kurumunuzu nereye giderseniz gidin yanınızda götürmenize ve işlerinizi sürekli olarak devam ettirmenize olanak sağlıyor.


DÜNYA ÇAPINDA CLOUD SERVER KALİTESİ TEKNOTEL’DE


TEKNOTEL olarak Cloud Sunucularımız ileri teknoloji donanımlar üzerinden Dünya standartlarında kaliteye ve özelliğe sahiptir. Siz kurumsal müşterilerimizin işlerini daha hızlı ve dinamik yapması adına sürekli gelişmeye ve yenilenmeye devam etmekteyiz.
HP BLADE sunucularımız, SSD hızında performansımızla birlikte birden fazla yedekleme sistemiyle bilgileriniz asla kaybolmaz ve zarar görmez. İstediğiniz zaman sunucunuzu büyütebilir veya küçültebilirsiniz. Yedekli storage yapısı ile anında kapasitenizi arttırabilirsiniz. Siz yeter ki şirketinizi büyütün, verilerinizi saklama işini bize bırakın…


DÜŞÜK MALİYET, 7/24 DESTEK


Sektörde fark yarattığımız, Telehouse Istanbul Veri Merkezimizin Carrier Neutral erişim altyapısı ile Cloud Sunucularınız hızlı ve kesintisiz çalışır. Dünya’nın neresinde olursanız olun internet olan her yerden Cloud Sunucularınıza ulaşabilirken işinizi aksatmadan sürdürebilirsiniz. Öte yandan, herhangi bir problemle karşılaştığınızda 7/24 her yerden bize ulaşıp profesyonel ekibimizden destek alabilirsiniz.

Öte yandan, günümüz teknolojisine ayak uydurmak adına aslında maliyetten de kısmış olacak ve şirketinizi büyük bir yükün altından da kurtartmış olacaksınız. Donanım, yazılım, internet ve data center alt yapısı ile bunların bakımlarına para ve zaman harcamak yerine TEKNOTEL’e kendinizi teslim edeceksiniz ve maliyette de ortalama %80 kar yaparak bu işin profesyonellerinden gönül rahatlığı ile hizmet ve destek alacaksınız. Kısacası, Bulut Bilişim’den en iyi şekilde faydalanmanız için güçlü bir altyapı olmazsa olmaz. Bu noktada devreye Teknotel Telekom giriyor. Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş ve dünyanın en önemli 24 şehrinde 48 Data Center’a bağlı Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak Bulut Servisleri ile kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, profesyonel ve güvenilir bir bulut barındırma hizmeti sağlayıcısından hizmet alarak, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman ve her yerden kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

 

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Sizinle Her Yere Gelen Teknoloji: Cloud Sunucu ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz