Teknotel’in Metro Ethernet Servisi ile Artık Hızlanma Zamanı!

Teknotel Blog-Teknotelin Metro Ethernet Servisi ile Artik Hizlanma zamani

Günümüzde “kesintisiz bağlantı” hayati bir zorunluluk haline geldi. Giderek daha fazla şirketin, işlerini güçlendirmek için bulut tabanlı uygulamaları tercih etmesi, daha yoğun dosya paylaşımı, CRM/ERP ve diğer BT sistemlerinin buluta taşınması ile birlikte güvenilir internet bağlantısına olan ihtiyaç da artmıştır. Bir başka deyişle, her geçen gün iletişim hızının artması ve firma network yapılarının büyümesi, özellikle güvenlik ve hız açısında dikkat çeken Metro Ethernet’e olan talep artmıştır.

Global rekabet ortamında firmalara daha fazla performans ve band genişliği sağlayarak rekabet avantajı sunan Metro Ethernet, lokasyon fark etmeksizin bağlantı hızınızı yüksek seviyelerde tutarak firmanız için veri akışı ve haberleşme ortamı sağlar.

Kimler Metro Ethernet İnterneti Tercih Etmeli?

Metro Ethernet, özellikle birden fazla şubeye sahip olan firmaların iç iletişim ve operasyonel süreçlerinde güvenli bir ortam sağlanması noktasında son derece büyük bir öneme sahiptir. İşletmelerin şube veya genel merkezleri arasındaki data akışının yanı sıra diğer firmalarla olan iletişimlerinin de güvenli ve hızlı olmasına olanak sağlar. Bu haliyle özellikle büyük ve orta ölçekli işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Sunduğu olanaklarla işletmelerin organizasyonel yapısının hızla gelişip büyümesine destek olan bu servis son zamanlarda küçük ölçekli firmalar ve startuplar tarafından da sıkça tercih edilmektedir. Öte yandan hastaneler, okullar, e-ticaret şirketleri, ajanslar ve sigorta şirketleri gibi büyük dosya aktarımlarına ihtiyaç duyan tüm işletmelerin Metro Ethernet İnternet kullanması önerilmektedir.

Metro Ethernet Profesyonel Bir İnternet Hizmetidir

Çalışanlarınızın aynı hızda bağlanabileceği bu servis sayesinde iş süreçlerinizde yaşanabilecek olası erişim sorunlarının önüne geçebilirsiniz. Veri aktarımı sırasında yaşanacak zaman kaybını ortadan kaldıran Metro Ethernet ile zamandan tasarruf ederken, süreçlerinizin işleyişi de hızlanır. Bir başka deyişle, geniş bant altyapısına sahip ve çok yüksek oranlı yükleme ve indirmelere imkân sunan Teknotel’in Metro Ethernet İnternet servisi sayesinde, yaptığınız işlemler de aynı oranda hızlı ve etkin bir hal alır.

Esnek bant genişliği sayesinde 5Mbps’tan 10Gbps arasında ihtiyaca göre ölçeklendirilebilen esnek bir yapı sunan Teknotel Metro Ethernet ile yalnızca kurumunuza özel olan internetiniz, size özel tanımlanan fiber optik hat üzerinden tamamen paylaşımsız olarak ulaştırılmaktadır. Neredeyse bütün işletmeler için veri ve ağ güvenliği önemli bir konudur. Metro Ethernet İnternet, en uygun seviyede güvenlik sağlar. Bu yüzden, birçok eğitim kurumu, devlet dairesi ve kritik öneme sahip e-hizmetler veren kurum ve kuruluşlar Teknotel’in Metro Ethernet bağlantılarını tercih etmektedir. Carrier Neutral (Taşıyıcı Bağımsız) yapısı sayesinde farklı servis sağlayıcılardan erişim alma imkânı sunan Teknotel, Metro Ethernet İnternet ile firmanıza tam yedeklilik ve kesintisizlik avantajı sağlar.

Neden Metro Ethernet için Teknotel’i Tercih Etmelisiniz?

Metro Ethernet yaşayacağınız sorunlar karşısında duracak oldukça önemli bir hizmettir. İşte tam bu noktada, Metro Ethernet hizmetiyle devreye Teknotel Telekom giriyor! Teknotel Telekom olarak, Metro Ethernet altyapımızı yüksek kapasiteler ile destekleyen farklı operatörlerin yurtiçi ve yurtdışı fiber optik erişim altyapıları sayesinde müşterilerimize sunduğumuz Metro Ethernet erişim hizmetlerinin sürekliliğini garanti altına alıyoruz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Teknotel’in Metro Ethernet Servisi ile Artık Hızlanma Zamanı! ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz