SSL Sertifikası ile Kazanacağınız Şeyler

Teknotel-SSL Sertifikasi ile kazanacaginiz seyler

“Güvenli Yuva Katmanı” olarak dilimize çevrilen “Secure Socket Layer”, kısaca SSL ile ifade edilir. Basit bir ifadeyle SSL sertifikası, firmaların web sitelerini ziyaret eden internet kullanıcıları için düzenlenen güvenlik önlemleridir.

Bu güvenlik sertifikasının sunduğu imkânlarla kullanıcılar diledikleri gibi web sitesinde gezinebilir ve istedikleri hizmeti ya da ürünü herhangi bir endişe yaşamadan alabilir. Bu nedenle siz de web siteniz için SSL sertifikası alarak, ziyaretçileriniz için maksimum güvenlik önlemlerini aldığınızı gösterebilir ve onların itimadını kazanabilirsiniz. Ayrıca hacklenme gibi durumlara karşı web sitenizi koruyabilir ve sorunlarla yüzleşmek zorunda kalmadan faaliyetlerinizi yürütebilirsiniz.

Siber Saldırılara Karşı Maksimum Güvenlik Önlemi

Web sitelerinin tamamı siber saldırılara karşı potansiyel bir hedeftir. Bu nedenle web sitenizi korumak ve hackerların olası saldırılarına karşı maksimum güvenlik önlemi almak için SSL sertifikası alabilirsiniz.

SSL çalışma sistemine göre web sitenizi ziyaret eden kişilerin tarayıcısıyla sunucu arasındaki bağlantı şifrelenir. Bu sayede oturum güvenli hale gelir. Güvenli hale gelen oturum kapı arkasında gerçekleşir ve el sıkışan kişiler haricinde kimse bu kapalı kapıların ardına geçemez. Böylece ziyaretçiler dilediği gibi siteye göz atabilir ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimine sahip olabilir.

Her İki Taraf İçin de Avantajlı Sonuçlar

SSL sertifikası hem web sitesi sahibi hem de ziyaretçiler için büyük avantaj sağlar. Her iki taraf için de faydalı olan bu güvenlik ağı, sistemde paylaşılan her bilgiyi korumayı hedefler. Genel olarak bu sertifikayla elde edilen faydalar ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Web sitesi tarafından ödemeler güvenli bir şekilde kabul edilir.
  • Şifreli girişlerin tamamı korunur. Hem müşterilerin verileri hem de yöneticilerin giriş işlemleri maksimum güvenlik duvarının ardında muhafaza edilir.
  • Sadece ödemeler için değil, aynı zamanda kişisel bilgiler için de güvenli ortam sağlanır. Her web sitesinde ödeme işlemi gerçekleşmez. Bazılarında ise kullanıcıların isim, telefon, adres, e-posta gibi bilgileri yer alır. Bu bilgilere istenmeyen kişiler tarafından erişim SSL sertifikası sayesinde önlenir.

SSL sertifikası olmadan bu tür kişisel bilgiler ve ödemeler konusunda yeterince güvenli bir ortam oluşturulması mümkün değildir. Hackerların saldırılarına karşı maksimum güvenlik sağlamak ve hacklenme riskini minimal seviyeye düşürmek için SSL güvenlik sertifikasını alabilirsiniz.

Teknotel, İstanbul’un oldukça önemli ve işlek iş merkezilerinden biri olan Kozyatağı bölgesinde, metro istasyonunun hemen çıkışında yer alır. Böylece, taahhüt ettiği global standartlardaki güvenli ve kaliteli hizmeti kolay erişilebilir konumuyla pekiştirerek yerel bir veri merkezi olmanın tüm avantajlarını en iyi şekilde sağlar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

SSL Sertifikası ile Kazanacağınız Şeyler ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz