Sıkı Tutunun! Bu Hizmet Baş Döndürüyor

Teknotel Sıkı Tutunun! Bu Hizmet Baş Döndürüyor

Büyük ve orta ölçekli kurumların ihtiyacı ‘kesintisizlik’. Piksellenmiş tek şeritli yollarda hızlı bir erişime ihtiyacınız var. İşte tam bu noktada Teknotel’in farkına bastınız, ayağınızı kaldırın. Kendi kablonuzla servis almak demek, o kablo üzerindeki bütün servislerin yönetiminin de sizde olması demek oluyor.

Teknotel’in Kesintisizlik Vaat Eden Hizmetlerinden Faydalanın

Metro Ethernet teknolojimiz fiber optik ağlar/kablolar üzerinden çalışır. Yoğun iş trafiğinizde size hızlı çözümler sunar. Fiber optik kabloları ışık hızı yerine kullanılır. Bundan dolayı erişim süresi fiber optikte çok daha yüksektir. Simetrik/asimetrik hizmetlerimiz ile statik IP’lerinizi, kendinize ait sunucularınızı evinizde de barındırabilirsiniz. Ve yine kendi sunucularınız üzerinden istediğiniz yere VPN yapabilirsiniz. Yurtiçi/yurtdışı fark etmeksizin bağlanabilirsiniz.

Fiber optik bağlantılar yüksek hızlı ve simetrik internet erişimi sunan Metro Ethernet hizmetimiz ile, işinizde performansı bir adım öteye taşıyın

Işık Hızında İnternet Erişimi Hayal Değil

Metro Ethernet hizmetiyle devreye Teknotel Telekom giriyor!  Metro Ethernet, bugün de yarın da yaşayacağınız sorunlar karşısında duracak oldukça önemli bir hizmettir.  Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel, Metro Ethernet altyapımızı yüksek kapasiteler ile destekleyen farklı operatörlerin yurtiçi ve yurtdışı fiber optik erişim altyapıları sayesinde kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

 

Sıkı Tutunun! Bu Hizmet Baş Döndürüyor ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz