Kurumlarınız İçin Olmazsa Olmaz Teknoloji: Bulut Bilişim

Teknotel Bulut Sunucu

Hep iyi yönlerini söylediniz. Peki, yok mu bu Bulut Bilişim’in kötü yönleri?’ dediğinizi duyar gibiyiz. Elbette her güzelliğin yanında pozitif ve negatif taraflarının olması da çok doğal ama bunları sadece bilgi sahibi olmanız için sizlere aktaracağız çünkü TEKNOTEL’de yok diye bir şey  yok.

Bulut Bilişim’de de şunun sözünü verebiliriz. Pozitif yönler negatif yönlerden kesinlikle daha fazla. ‘Peki, eksileri nedir?’ derseniz, bu teknolojiye ulaşmanızı sağlayan şifre ve özel bilgilerin  3. kişiler tarafından ele geçirilmesi ve sizmiş gibi bu bilgilere ulaşmasına dair bir şehir efsanesi var ama bu tarz kulaktan dolma şeylere TEKNOTEL’de yer yok!


TEKNOTEL’İN ÜST DÜZEY GÜVENLİĞE SAHİP VERİ MERKEZİ: TELEHOUSE ISTANBUL


978BD0FE6B444518644B4DBC870D75D9CDD6D2C3EE02BB7103pimgpsh_fullsize_distr-e1562050002122 Kurumlarınız İçin Olmazsa Olmaz Teknoloji: Bulut BilişimTEKNOTEL olarak yüksek güvenlikli, sadece parmak iziyle giriş yapılan ve bir tek sizin kendi belirlediğiniz şifrelerle ulaşabileceğiniz yüksek güvenlikli bir veri merkezine sahibiz.

Güvenlik önlemleri hakkında detaylı bilgi vermek gerekirse; Hem fiziksel hem de sistem olarak yüksek teknolojide ve üst düzey güvenlikle donatılmış, kurumsal müşterilerimizin korkularını ve endişelerini önceden düşünüp bunları eyleme dönüşmeden, düşüncede yok eden bir güvenlik seviyesine sahibiz.

Eğer bir gün yolunuz TEKNOTEL’e düşerse, siz müşterilerimizi, Telehouse Istanbul Veri Merkezi’mizde gezdirmek ve bu söylediklerimize gözlerinizi de ikna etmek isteriz.


TELEHOUSE İSTANBUL’DA HİZMET KESİNTİYE UĞRAMAZ


978BD0FE6B444518644B4DBC870D75D9CDD6D2C3EE02BB7103pimgpsh_fullsize_distr-e1562050002122 Kurumlarınız İçin Olmazsa Olmaz Teknoloji: Bulut Bilişim

Sıkça dile getirdiğimiz gibi, kurumunuzun verileri altın değerindedir. Bizler de o altınları Veri Merkezi’nde koruyan özel yüksek güvenlikli kasanız olacağız. Bir diğer negatif yanı ise, internetin olmadığı ortamlarda bu bilgilere ulaşılamıyor olması olacak ama TEKNOTEL siz kurumsal müşterilerimizin sorun yaşamaması için kesintisiz ve hızlı internet hizmetimiz de emrinizde olacak.

Onunla birlikte elektrik kesintisine meydan okuyan Veri Merkezi’miz ile de bu olumsuzluğu yok ediyoruz.  Burada devreye jeneratörlerimiz giriyor ve ‘Elektrik kesintisinde işlerimiz aksar mı?’ sorusunu tarihe gömüyor.

Yüksek kalite ve hızdaki İnternet gücümüz de gideceğiniz bir sonraki adımla ‘Enter’ tuşu arasındaki mesafeyi neredeyse saliselere yaklaştırıyor. Böylelikle ‘İnternet yoksa Bulut Bilişim yok, elektrik yoksa İnternet yok.’ Denklemini, TEKNOTEL olarak bitiriyoruz ve size kesintisiz kurumsal hizmet ayrıcalığı sunmayı taahhüt ediyoruz. Sonuç olarak, doğru veri merkezi seçimi hibrit bulut çözümünden tam verim alabilmek için oldukça kiritk bir konumda. İşte tam bu noktada devreye profesyonel Veri Merkezi hizmetleriyle Teknetol Telekom giriyor. Teknotel, kesintisiz ve güvenli bir şekilde çalışması gereken tüm kurumlar için profesyonel bir Hybrid Cloud hizmeti sunarak sizler için doğru çözümler üretiyor. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, güçlü referanslara dayanan Bulut Servisleri ile iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerini akıllı hale getiriyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumlarınız İçin Olmazsa Olmaz Teknoloji: Bulut Bilişim ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz