Sıkça duyduğumuz teknolojik terimlerden biri olan hosting kendi içinde bazı özelliklere ve farklılıklara sahip. Özellikleri balımından klasik hostingten farklı olan Shared Hosting yani Paylaşımlı anlamına gelen hostingi sizler için anlattık.
Paylaşımlı Web Hosting, birçok kullanıcı arasında belli başlı bir sunucuya ait mevcut tüm kaynakların ortaklaşa kullanılmasına verilen addır. Bu isim sanal olarak değil fiilen de böyledir ve paylaşım kelimesi pratikte de hayata geçer ve kelime öbeklerinde kalmaz. Fiilen paylaşımlı hosting sunucuları, her bir müşteri için yüksek kapasiteli disk alanları, aylık trafik takibi, sitenizle bağlantılı Web Mail hesapları, FTP hesapları ve veritabanları gibi ortak paylaşım sınırını mevcut müşterilerine sunar.
Kurum Şirketlerinizi Ekstra Masraftan Kurtarır
Eldeki mevcut tüm performans kaynaklarını fiziksel makineler üzerinden paylaştıran ‘Shared Hosting’ hizmeti, RAM, CPU, Apache ve MySQL sunucuları paylaşılan bazında yer almaya devam eder. Her sunucu başına yapılan harcamalar, birden fazla kullanıcı tarafından karşılanır. Bu sebepten dolayı fazla maliyetten kaçınan kurumsal şirketleriniz için ‘Paylaşımlı Hosting’ en ideal seçimdir. Çünkü basit bir web sitesi barındırmanın en ekonomik yolu paylaşımlı web hosting’dir. Bu tasarruf, hem şirketinizi fiilen hem de ekonomik anlamda rahatlatır. Hosting yükünün şirketinizin bütçesine olan yükü en aza indirir ve size yüksek performansta hosting hizmeti sunar.
Sonuç olarak, Global standartlarda, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Date Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting ve domain servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.
Gelecek yazımızda ise ‘Paylaşımlı (Shared) Hosting‘in Avantajları ve Dezavantajlarını siz, kurumsal müşterilerimiz için ele alacağız.
Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin
Henüz Yorum Yok