Reseller Hosting Kurulumu

Teknotel Reseller Hosting Kurulumu

Web sitelerinizi oluşturduğunuzda bu web siteleriniz için hosting kiralama yaparak kendinize sunucularda kendinize belirli bir alan ayırırsınız. Bu yöntemle birden fazla web siteniz bulunduğunda her web sitesi için ayrı bir alan kullanmanız gerekecektir. Reseller hosting kurulumu sayesinde aynı alan içerisinde birden fazla web sitesi alanı oluşturabilirsiniz. Başka bir deyişle sunucuda kiralamış olduğunuz alan içerisinden bir bölümüm kendi müşterilerinize hosting hizmetlerini reseller hosting sayesinde sağlayabiliriz. Reseller hosting daha çok kendi web sunucu hizmetlerini yönetmek ve ek hizmetler sunmak isteyenler tarafından kullanılmaktadır.

Reseller Hosting

Reseller hosting çalışma süreci için hosting şirketi araştırmasının yapılması, ihtiyacınız ve hedefleriniz için uygun paketleri belirleme ve satın alma, hedef Pazar hakkında yeterli bilgiye sahip olabilmek için gerekli bilgilerin edinilmesi, kendi markanızı kullanarak hosting paketinin oluşturulması, hosting fiyatları belirleme ve oluşturduğunuz hosting paketlerini müşterilerinize sunma aşamasına geçme olarak sıralanabilmektedir. Herkes kendi reseller hosting hizmetlerini geliştirerek kendilerine kazanç sağlamaya başlayabilirler.

Reseller Hosting Faydaları

Yeni markanız ya da mevcut markalarınıza reseller hosting sisteminin büyük faydaları vardır. Reseller hosting yöneticisi olduğunuz zaman, kendinizi bir hosting şirketi gibi görebilirsiniz. Hosting hizmetleri vererek kolay bir şekilde kar etmeye başlayabilirsiniz. Reseller hosting sayesinde kendi hostinglerinizi oluşturabilir ve oluşturduğunuz paketlerinizi satabilirsiniz. Müşterilerinize hosting hizmeti vererek vermiş olduğunuz hizmetleri faturalandırabilirsiniz. Hosting hizmeti verdiğiniz her müşteriniz için müşteriye özel panel oluşturabiliyorsunuz. En büyük faydalarından birisi ise düşük maliyetler ile kendinize yüksek getiriler sağlayabilmenizdir.

Reseller Hosting Paket İçerikleri

Oluşturmuş olduğunuz reseller hosting paketleri içerisinde bulunması gerekenleri, disk alanı, domain sunucu hizmeti, bant genişliği, kesintisiz ftp erişimi, haftalık yedekleme, sınırsız sayıda domain yönlendirme, şifreli koruma yönetimi yer almaktadır. Reseller hosting hizmetlerinizde, web siteleri için ziyaretçi istatistik verileri, e-posta, ftp ve erişim trafik istatistiği, hata sayfaları, dosya yönetimi ve destek hizmetleri yer almaktadır. Yüksek performans özelliği ile tüm hosting hizmetinin sorunsuz verilmesini sağlamaktadır. Müşterileriniz sizi sunucu sahibi gibi görecek ve sizin markanız altında hizmet gördükleri için markanızın tanıtılmasını sağlamış olacaklardır.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Reseller Hosting Kurulumu ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz