Neden Kurumsal Hosting Kullanmalıyız?

Teknotel Neden Kurumsal Hosting Kullanmalıyız?

Kurumsal şirketlerinizde, kurumsal hosting kullanmanın birçok avantajı vardır. Öncelikle şirket içi mailleşmelerinizde, alacağınız hosting ile birlikte mailinizin uzantıları da kurumsal domain’inizle aynı olur. Bu durumda mailleştiğiniz kişi veya kurumlarda şirketiniz için pozitif bir etki bırakacaktır. Mail platformunda kurumsal izlenim vermek doğru tercih sebebi olmanızı sağlayacaktır. Hotmail, Yahoo, Gmail ve benzeri uzantıya sahip ücretsiz mail adreslerindense kurumsal kimliğinizi yansıtan mail uzantıları mail iletişiminde bulunduğunuz kişiler içinde önemli bir nokta olacaktır. Çünkü bu tarz uzantılı mailler spam vb. tehlikelere karşı çok fazla korunaklı değildir ve mail atacağınız kişilere de güven vermez. Bu güvensizlik ortamında da firmanızın itibarı, dışarıya verdiği izlenim hoş olmayan sonuçlar doğurabilir. Web siteniz olmasa bile, kurumsal hosting ile birlikte kullanılacak mailler ilk etapta tercih edilmesi gereken noktalardan olmalıdır.

Kurumsal Hosting Nedir?

Klasik hosting hizmetlerinden müşteriye destek ve özellik bakımından çok daha farklı olan bu hizmetin genel adına ‘Kurumsal Hosting‘ diyoruz. Normal hosting hizmetine göre mail trafiği daha üst seviyede olan şirketleriniz için ‘Kurumsal Hosting’ hayati önem taşır. Hem maliyet açısından uygun hem de kullanışlı olan bu sistem, TEKNOTEL‘in kurumsal müşterilerine diğer servislerinde sağladığı kalitenin Hosting alanına uyarlanmış halidir.

TEKNOTEL ile birlikte ‘Kurumsal Hosting‘ hizmeti alan müşterilerimizin Web siteleri kesintiye uğramaz. e-posta trafiğinde beklemeler olmaz, kurumsal kaliteniz hep ayakta kalır ve en ufak sorunda 7/24 size destek sağlayan müşteri temsilcilerimiz yardımınıza koşar. TEKNOTEL‘den alacağınız ‘Kurumsal Hosting‘ hizmetinde son teknolojiyi kullanmak her zaman esastır. HP Marka sunucular üzerine kurulan ve tutulan alt web ile e-posta bilgileriniz yüksek güvenlikli sistemlerimizde konumlandırılır. Linux ve Windows sunucuları ile birlikte PHP, GGI, ASP ve ASP.NET türündeki yazılım teknolojilerini MS Access, MSSQL, MySQL gibi veri tabanları destekler ve asla yalnız bırakmaz.

İşte tam bu noktada, kurumsal hosting hizmetleri ile devreye Teknotel Telekom giriyor! Size özel barındırma alanları ile tüm yeni nesil kurumsal hosting ihtiyaçlarınızı karşılayan Teknotel, pek çok ek web hosting hizmetleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Neden Kurumsal Hosting Kullanmalıyız? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz