Doğru Veri Merkezi ve Doğru Cloud Çözümleri: Teknotel Telekom

Doğru Veri Merkezi ve Doğru Cloud Çözümleri: Teknotel Telekom

Günümüzde artık sektörlerin çoğu teknoloji etrafında şekillenmekte olup ancak teknolojiyi en iyi kullanan şirketler bu yeni sektörlerde başarılı olduğu görülmektedir. Son yıllardaki dijital dönüşümle gelişen sistemlerle beraber BT altyapıları da hızla değişim içerisine girmiş, cloud ve veri merkezi teknolojileri firmaların en önemli gündem maddelerinden birine dönüşmüştür.

Hızla değişen teknoloji dünyasında, en yeni ve doğru teknolojileri sunmayı amaçlayan Teknotel Telekom, teknolojik ihtiyaçlarınız doğrultusunda doğru servis ve çözüm bileşenleri ile firmanızın verimli ve kesintisiz çalışmasını garanti altına alır. Geniş servis ağı ve çözümleri ile BT altyapı ihtiyaçlarınız tek bir noktadan ve uzman teknik kadrosu ile karşılanır. Teknotel, Telehouse ile gerçekleştirdiği işbirliği ile global standartlarda Data Center, Colocation (Sunucu Barındırma) ve Cloud (Bulut Bilişim) gibi her daim iş sürekliliğinizi sağlayacak çözümler sunar. Ayrıca, Telehouse Istanbul Data Center’ın ‘Carrier Neutral’ (Operatör Bağımsız) erişim imkânları, firmanıza bağımsız bir altyapı sağlarken dünyadaki diğer tüm Telehouse işletmeleri gibi en üst düzeyde güvenlik, enerji yönetimi ve iklimlendirme koşullarını sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Veri merkezi çözümlerinin yanı sıra sunucu sistemlerinde de kapsamlı hizmetler sunan Teknotel barındırma, kiralama, yedekleme servisleri sağlamaktadır. Ayrıca, çözüm projeleri arasında;

  • Güvenlik Çözümleri
  • Lisans Kiralama Hizmetleri
  • Felaket Kurtarma Çözümleri
  • Cloud çözümleri yer almaktadır.

Teknotel-Telehouse-istanbul-data-center-e1590049036867 Doğru Veri Merkezi ve Doğru Cloud Çözümleri: Teknotel Telekom

Telehouse Istanbul Veri Merkezi

Bir yandan, Microsoft SPLA ve Vmware DCV (Professional – Data Center Virtualization) sertifikalarına sahip deneyimli mühendisleriyle diğer yandan Cisco,VMware Enterprise Solution Provider  ve Veeam Cloud Provider ortaklıklarıyla uzmanlaşarak profesyonel, güvenilir ve kesintisiz Veri Merkezi servisleri sağlıyor. Operatör bağımsız (Carrier Neutral) altyapısı ile faaliyet gösteren Telehouse Istanbul Veri Merkezi, fiber optik ve dark fiber bağlantılarıyla bu nitelikli sistem özelliklerini kurumsal boyutta sunuyor.

Teknotel Cloud Servisleri ile Dijital Dönüşümünüze İvme Kazandırın

Günümüzde BT altyapı yatırımları işletmelerin kaçınamayacağı türden harcamalar arasında yer alıyor. Her geçen gün zorlaşan rekabet ortamı ve değişen piyasa koşulları ise firmaların yeni teknolojik gelişmeleri iş yapış ve yönetim süreçlerine dâhil etmesini zorunlu kılıyor. BT kaynaklarının daha verimli kullanılabilmesi, esneklik, erişebilirlik, güvenlik ve maliyet avantajı gibi konuların firmalar için gün geçtikçe daha çok önem kazanması bu ihtiyaçların karşılanması noktasında firmaları cloud teknolojilerine yönlendiriyor. Teknotel Telekom başta Bulut Sunucu olmak üzere, Bulut Yedekleme, Bulut Veri Depolama ve Bulut Felaket Kurtarma çözümlerini, en güncel teknoloji ve altyapı ile sunuyor.

Neden Teknotel Telekom’u Tercih Etmelisiniz?

  • Öncelikle ve belki de en önemlisi maliyet avantajı sağlar. Çünkü cloud teknolojisi ile BT altyapısı için büyük yatırımlar yapmanıza gerek kalmaz. Çünkü bilgilerinize erişmek veya depolamak için donanım, yazılım, data center altyapıları, lisanslama, bakım ya da güncelleme gibi tüm maliyetleriniz ortadan kaldırır.
  • Olası problemlere karşı, 7/24 konusunda uzman mühendisler tarafından hızlı destek imkanı sunar.
  • Arıza kayıtları için Ticket açabilir ve bu sayede kayıtlarınızı online takip edebilirsiniz.
  • Firmanızın ihtiyaç duyduğu kaynaklar doğrultusunda istediğiniz zaman aldığınız servisi upgrade veya downgrade yapabilirsiniz.
  • Teknotel, Kesintisizlik adına yurtiçinden 3 adet  yurtdışından ise 2 farklı internet servis sağlayıcı ile %100 yedekli erişim imkânı sunmaktadır.
  • Teknotel olarak Cloud teknolojisini yakından takip ederek HP Blade Server ve 3Par Storage kullanarak donanım alt yapımızı sürekli en son teknolojiye göre geliştiriyoruz.
  • Teknotel’in sunduğu kurumsal internet, cloud ve veri merkezi servisleri sayesinde BT altyapınızın kapasite yönetimini kolaylıkla gerçekleştirerek maliyet avantajı yaratabilirsiniz. Bu sayede performansınızı arttırarak asıl işinize odaklanmanızı sağlar.

 

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Doğru Veri Merkezi ve Doğru Cloud Çözümleri: Teknotel Telekom ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz