MPLS VPN Firmanıza Neler Kazandırır?

Teknotel-Mpls vpn firmaniza neler kazandirir

Açılımı “Virtual Private Network – Sanal Özel Ağ” olan MPLS VPN, özellikle farklı teknoloji ve altyapı kullanımıyla oluşturulan projelerde oldukça etkilidir. Kullanıcı yoğunluğu fazla olan web sitelerinde yer alan verilerin korunmasına ve rahatlıkla kullanılmasına olanak sağlayan MPLS VPN, ülkenin pek çok farklı noktasında birbirine bağlı ofis, şube ve acente gibi kurumların kolaylıkla haberleşmesine yardımcı olur. Aynı zamanda veri alışverişi işlemlerinizi de hızlandıran bu uygulama sayesinde kesintisiz, hızlı ve güvenli bir iletişim söz konusu olur.

MPLS VPN İle Çok Daha Başarılı Çözümler

Kurumsal firmaların şubeleri ve ofisleri arasındaki iletişimde önemli bir yere sahip olan MPLS VPN, aynı zamanda muhasebe, stok kontrolü, ERP gibi önemli iş uygulamalarında da oldukça büyük bir rol oynar. Kesintisiz ve güvenilir bir etkileşim için başarılı çözümler sunan MPLS VPN sayesinde firmanız şu faydalara sahip olur:

  • Erişim maliyetiniz çok daha düşük olur.
  • Düşük maliyetle ihtiyacınız olan donanıma sahip olursunuz.
  • Bir noktadan diğer bir noktaya erişim doğrudan gerçekleşir.
  • Tek bir noktadan kontrol ve yönetim işlemleri uygulanır.
  • Zamandan ve iş gücünden tasarruf edilir.

Günümüzde MPLS VPN’nin Yeri ve Önemi

Birden fazla lokasyonu olan çok noktalı firmalar için oldukça önemli bir ihtiyaç olan MPLS VPN, şirket için iletişimin hızlı ve güvenli olmasını sağlarken, iletişim maliyetlerinin de minimum seviyede olmasına yardımcı olur. Ayrıca cloud ve veri merkezi erişimlerini de çok daha düşük maliyetlerle entegre eden sistem, veri akışının seri ve düşük maliyetli olmasını sağlar.

Bu veriler için maksimum güvenlik ortamı sağlayan MPLS VPN, geleneksel WAN çözümlerinin tüm işlevlerini yerine getirmesinin yanı sıra, çok daha avantajlı koşullarla çok daha fazla işlevlerin gerçekleştirilmesine olanak sağlar. Böylece noktadan noktaya bağlantılar çok daha ideal koşullarla gerçekleştirilerek, performansın en üst seviyede olması mümkün hale gelir. Çok çeşitli kapasite ve alternatiflerle sizlere sunulan bu bağlantı hizmeti, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun şekilde şekillendirilir. Bu sayede size en uygun olan MPLS VPN hizmeti sunulur. Bu sayede kurumunuzdaki iletişim ve etkileşim çok daha düşük maliyetli olmasına rağmen, etkili ve verimli hale gelir. Konular hakkında bilgi edinmek isterseniz de tıklayabilirsiniz.

Teknotel, İstanbul’un oldukça önemli ve işlek iş merkezilerinden biri olan Kozyatağı bölgesinde, metro istasyonunun hemen çıkışında yer alır. Böylece, taahhüt ettiği global standartlardaki güvenli ve kaliteli hizmeti kolay erişilebilir konumuyla pekiştirerek yerel bir veri merkezi olmanın tüm avantajlarını en iyi şekilde sağlar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

MPLS VPN Firmanıza Neler Kazandırır? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz