Kurumlara Özel Profesyonel İnternet Metro Ethernet

Teknotel Kurumlara Özel Profesyonel İnternet Metro Ethernet

Profesyonel iş hayatında internetin olmadığı bir dünya düşünemiyoruz. İnternet tüm iş süreçlerimize hakim olmuş durumda. Dolayısıyla internetteki en ufak bir kesinti ya da bağlantı hızındaki yavaşlama iş yapış süreçlerimizi ve verdiğimiz hizmetin kalitesini derinden etkiliyor. Peki, tüm bu felaket ihtimalleri karşısında işinizi yaparken içinizin rahat olması için gerekli çözümün ne olduğunu hiç düşündünüz mü? Cevap mı? METRO ETHERNET!

Tüm Farklarıyla Metro Ethernet…

Yukarıda bahsettiğimiz gibi, kesintisizlik ve yüksek erişim ihtiyaçlarınızı, tamamen kurumlara özel bir internet hizmeti olan Metro Ethernet ile çözüme ulaştırabilirsiniz. Tipik bir Metro Ethernet sistemi: Fiber optik altyapı üzerinden müşterilere özel olarak sağlanan bir erişim ağıdır. Peki, nedir bu Metro Ethernet’in farkları?

Metro Ethernet’in ADSL ve VDSL’den farkı nedir?

Yaşadığınız kesintilerin profesyonel yaşantınızda sorunlar çıkardığını ve iş süreçlerinizde maliyetlere yol açtığını fark etmişsinizdir. Metro Ethernet, özellikle DSL Internet servisleri ile karşılaştırıldığında oldukça yüksek bir hız seviyesine sahiptir. Bağlantı tamamen fiber optik kablolar üzerinden gerçekleştiği için ADSL veya VDSL’den farklı olarak Metro Ethernet, yüksek bant genişliğinde ve simetrik olan bir hizmet sağlar.  Dolayısıyla, bu hizmeti aldığınız zaman sadece size özel olan bir hat ile internete bağlandığınız için ADSL ve VDSL hizmetlerinde karşılaşılan yavaşlama ve kesinti gibi problemlerden etkilenmezsiniz.

Peki, Metro Ethernet’in Fiber İnternet’ten farkı nedir?

Metro Ethernet’te de tıpkı Fiber İnternet’te olduğu gibi iletişim fiber optik kablolar üzerinden sağlanır. Fiber internetten farkı ise Metro Ethernet’in kurumunuza özel fiber optik hat tahsisi ile profesyonel hizmet veren bir internet servisi olmasıdır. Üstelik size özel olan bu hattın üzerinden verilen internet paylaşımsızdır. Ayrıca, Metro Ethernet simetrik erişim yapısına sahip yani yükleme ve indirme hızları birbirine eşittir.

Metro Ethernet’in Fark Yaratan Özellikleri

Yukarıda da bahsi geçtiği gibi, Metro Ethernet fiber hizmetleri, hız ve güvenilirlikleriyle biliniyor ve böylece sizlere önemli avantajlar sağlıyor:

  • cable-fiber-internet-670x335-e1535701189287-300x179 Kurumlara Özel Profesyonel İnternet Metro Ethernet

    Kurumlara Özel Profesyonel İnternet Metro Ethernet

    Maliyet Tasarrufu: Verimsiz bir internet altyapısının ya da sürekli yaşanan kesintilerin size olan maliyeti hesaplarınızın çok ötesinde çıkıyor ise Metro Ethernet’in üstün kesintisiz performansı, sizin için en doğru tercih olacaktır.

  • Uyumlu Altyapı: Metro Ethernet, sanal özel ağlar, T1 hatları ve standart Ethernet bağlantıları ile uyum sağladığı için tüm ağ çözümlerini basitleştirir.
  • Bant genişliği yönetimi: Metro Ethernet’in bir diğer önemli özelliği ise esnek bant genişliği sayesinde 5Mbps’tan 10Gbps arasında ihtiyaca göre ölçeklendirilebilen esnek bir yapıda olmasıdır.
  • Güvenilirlik: Çoğu işletme için veri ve ağ güvenliği önemli bir sorundur. Metro Ethernet hizmetleri, en uygun seviyede güvenlik sağlar. Bu yüzden, birçok eğitim kurumu, devlet dairesi ve kritik öneme sahip e-hizmetler veren kurum ve kuruluşlar Metro Ethernet bağlantılarını tercih etmektedir.
  • Çok lokasyonlu bağlantı: Metro Ethernet, birden fazla lokasyona sahip işletmeler arasındaki bağlantıyı merkezi hale getiren basit bir çözüm sunar.
  • Noktadan noktaya özel internet: Yalnızca kurumunuza özel olan internetiniz, size özel tanımlanan fiber optik hat üzerinden internetinizi size tamamen paylaşımsız olarak ulaştırılmaktadır.

Metro Ethernet’i Kimler Kullanmalı?

Farklı noktalarda şubeleriniz veya ofisleriniz var ve iş süreçlerinizin kesintiye uğramadan devam etmesini mi istiyorsunuz?

Aynı zamanda yoğun indirme ve yükleme yapıyor ve  daha yüksek bir bant genişliğine mi ihtiyaç duyuyorsunuz?

Metro Ethernet, farklı bölgelerde ofisleri olan işletmelerin çalışanlarının kesintiye uğramadan veri transferini sağlayan verimli ve düşük maliyetli ağ seçenekleri sunmakta. Bu bağlamda, sektör ayırmaksızın tüm orta ve büyük ölçekli şirketler, akademik kurumlar ve devlet kurumları, oteller, turizm merkezleri, hastaneler ve alışveriş merkezleri internete bağlamak için Metro Ethernet’i kullanmayı tercih ediyor. Dahası, en ufak internet kesintisinden hemen etkilenebilecek e-ticaret firmaları ve içerik üreticileri için de Metro Ethernet kullanımı oldukça yaygındır.

Kısacası Metro Ethernet, internet kullanımının yoğun olduğu tüm kurum ve kuruluşlar için tercih edebileceğiniz kurumsal bir internet servisidir.

 Son bir bakış: Neden Metro Ethernet için Teknotel’i tercih etmeliyim?

Metro Ethernet yaşayacağınız sorunlar karşısında duracak oldukça önemli bir hizmettir. İşte tam bu noktada, Metro Ethernet hizmetiyle devreye Teknotel Telekom giriyor! Teknotel Telekom olarak, Metro Ethernet altyapımızı yüksek kapasiteler ile destekleyen farklı operatörlerin yurtiçi ve yurtdışı fiber optik erişim altyapıları sayesinde müşterilerimize sunduğumuz Metro Ethernet erişim hizmetlerinin sürekliliğini garanti altına alıyoruz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumlara Özel Profesyonel İnternet Metro Ethernet ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz