En Yüksek Performanslı Cloud Serverlar Burada

Günümüzde işletmeler, web sitelerini barındırmak için iki farklı platform alternatifine sahiptir. Bunlardan biri donanım, yazılım ve lisanslama maliyetine katlanarak sunucularını kendi bünyelerinde tutmaktır. Diğeri ise, yatırım maliyeti gerektirmeden bulut yani sanal sunucular kiralamaktır.

Sanal sunucular, işletmelerin altyapı satın almasına gerek bırakmamasının yanı sıra bakım ve güvenlik gibi sistemin iyileştirmesine ve bilginin korunmasına yönelik maliyetler içerisine girmesini de engeller. Bulut sunucular, işletmenizin ya da projenizin durumuna göre yapılandırılır.

Bu sunucuların sağladığı en büyük avantaj maliyetten tasarruftur. İhtiyaca uygun olacak sunucu kiralanır. Yatırım maliyeti olmaz. Ayrıca bu sistemler esnektir. Yani eğer ki; işiniz, projeniz veya web sitenizi büyütmek istiyorsunuz o zaman kiraladığınız sanal sunucudan daha büyük bir tanesine rahatlıkla geçebilirsiniz ki, bunun tersi de mümkündür. Yani sunucunuzu ihtiyaca uygun şekilde küçültme imkânınız bile bulunur. Bulut platformlarının maliyetleri konusunda daha fazla fikir sahibi olmak isterseniz de, Teknotel ile Ekonomik Cloud Sunuculara Göz Atın başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Yükseltilmiş Güvenlikli Cloud Server Seçenekleri

Teknotel olarak cloud server hizmetlerinde bulut sunucularından depolamaya, veri yedeklemeden felaket durumunda veri kurtarmaya, ağ dosya sistemine kadar çok geniş perspektifte hizmetler sunarız. Farklı işletim sistemleri ile ihtiyacınıza uygun çözümlerle yanınızdayız.

Günümüzde bilgi güvenliği çok önemlidir. Güvenlik performansı sanal sunucuların en önemli faydalarından biridir. Bulut platformları bünyenizde yer alan sunuculardan daha fazla veri güvenliği sağlar. Veri şifrelemeden rutin yedeklemeye kadar ileri güvenlik özellikleri barındırır. Öyle ki yedeklerin bile yedeğinin alındığı sistemlerdir. Bulut tabanlı bir platformda kullandığınız donanım ne olursa olsun işletmenizin verileri korunur. Virüs derdi veya bilgisayarlarınızın çalışması gibi sorunlardan etkilenmeden işlerinizin aksamadan yürümesini sağlarsınız.

Bulut sistemlerinde mevcut verilerin korunması kadar veri aktarımı da çok güvenlidir. Özellikle ortak çalışanların veri gönderimleri, eposta gönderimlerinde yüksek güvenlik tedbirleri ile koruma sağlanır. Hassas ve önemli bilgilerin iletilmesi veya indirilmesinde çalınma riski ile karşılaşılmaz.

Yüksek Hız, Yüksek Performans İşlerinizin Aksamdan Yürümesini Sağlar

Bulut teknolojili platformlar daha düşük maliyetlere daha yüksek performanslara erişmenizi sağlar. Fiyatın uygun olması performansın aza olacağı anlamında gelmez. Çünkü fiyatları etkileyen unsur sunucunun donanımı veya teknolojisi değildir. Kullanılacak sunucu kapasitesi, kiralama süresi gibi ihtiyaca yönelik faktörler fiyatları etkiler.

Bu açıdan sanal sunucularda her zaman yüksek hız ve performans elde etmek mümkündür. Özellikle yüksek trafiği olan veya yüksek veri akışı olan web sitelerinde, bu performansı elde etmek için sabit donanıma yatırım yapmak gerekir. Sanal sunucularda ise zaten hazır olan yüksek teknolojili donanımları kullanırsınız. Verileriniz sürekli koruma altındadır. Veri depolama ve paylaşımlarınızda sorun yaşamadığınız içinde iş süreçleriniz aksamadan proje veya faaliyetlerinize kolayca odaklanırsınız.

Yüksek Performanslı Cloud Server özellikleri

Teknotel olarak yüksek teknolojili bulut platformları ile hizmet sunuyoruz. Dünya üzerinden en fazla tercih edilen ve kullanılan Hyper-V ve VMware sanallaştırma platformlarının üzerinde çalışan HP BLADE sunucularımız bulunur. Tüm network ürünleri CISCO marka olup güçlü bir alt yapı üzerinden hizmetler verilir. Ayrıca firmamızın bulut sunucuları da dünya standartlarında hizmet vermekte olan Telehouse İstanbul Veri Merkezi bünyesinde barındırılır.

Cloud sunuculara erişim de çok önemlidir. Bilginin depolanması kadar bu bilginin aktarılması veya kullanılması sırasında hız performansı da bulut sunucuların avantajıdır. Eğer internetiniz varsa istediğiniz her zaman dünyanın her yerinden cloud serverlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Teknotel, kullanıcıların bulut sunucu servislerine farklı operatörlerden rahatlıkla ulaşması için yüksek erişim kapasiteleri ile hizmet veririz. Ayrıca 7/24 verdiğimiz müşteri hizmetleri desteği ile de olası tüm soru ve sorunlarınıza en hızlı şekilde geri dönüş sağlarız. Uzman ve deneyimli mühendislerimiz ile sorunlarınızı kısa sürede aşarken, bulut sunucuların yüksek performansı ile işlerinizin aksamadan yürümesini sağlarsınız.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

En Yüksek Performanslı Cloud Serverlar Burada ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz