Kurumsal İnternet Tavsiyeleri

Teknotel Kurumsal İnternet Tavsiyeleri

Bireysel kullanıcılardan çok kurumsal tüketicileri ve markaları hedefleyen kurumsal internet, buna uygun bir şekilde tasarlanıyor. Özellikle çok lokasyonlu ya da marka imajı bulunan işletmelerin kurumsal internet tercih etmeleri tavsiye ediliyor. Kurumsal internet tavsiyeleri içerisinde yer alan Teknotel, sunduğu hizmetler neticesinde teknolojik ve kullanıcı odaklı servis desteği oluşturuyor.

Kurumsal İnternet Tavsiyeleri: Firmaya Özgü Fiber Optik Kablolama

Kurumsal internet servisleri dâhilinde sabit IP desteğinden faydalanabilir, firmaya özgü tahsis edilen fiber optik kablolama ile daha temiz bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz. Carrier Grade Nat içermeyen hizmetler neticesinde sabit IP olanağından hemen yararlanabilirsiniz. Değişkenlik göstermeyen sabit IP adresi, anlık olarak gördüğünüz adresin gerçek IP adresiniz olmasını sağlıyor.

Teknotel Kurumsal İnternet Hizmetleri

Teknotel’in hizmetlerinin, kurumsal internet tavsiyeleri içerisinde olmasını sağlayan bir başka nokta ise kuruma özel iletişim sorumlusuna sahip olmasıdır. Yararlanabileceğiniz hizmetler dahilinde yer alan kuruma özel iletişim sorumlusu, yaşayabileceğiniz herhangi bir problemde anında devreye girerek çözüm üretir. Böylelikle sorun çözmede yaşanan zaman kaybı gibi durumlardan kurtulmanız çok daha kolay olur.

Ölçeklenebilir internet hizmeti neticesinde şirketinizin çok daha gelişmiş bir altyapıya sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Merkezler arası iletişimi kuvvetlendirerek yönetimin daha sağlıklı bir şekilde işlemesi mümkün. Bunun yanı sıra sunulan yedekleme olanağı neticesinde verilerinizin güvenliğini sağlamanız oldukça kolaylaşıyor.

Şirket içi iletişim verileri de dâhil olmak üzere pek çok içeriğin yedeklemesini yapabilirsiniz. Böylelikle olası bir durumda yedekten geri döndürme işlemi gerçekleştirmeniz oldukça kolaylaşıyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumsal İnternet Tavsiyeleri ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz