E-Ticaret Siteniz için Doğru Domain ve Hostingi Seçin

Teknotel E-Ticaret Siteniz için Doğru Domain ve Hostingi Seçin

Online alışveriş ve E-ticaret sitelerini kurarken aslında birçok noktada dikkatli davranmamız gerekiyor. Bu yüzden sitenizin kuruluş aşamasından, kullanılacak güne dek yapılan her şey sitenizin başarısında  E-Ticaret siteniz için belirlediğiniz isimden, hosting hizmeti aldığınız firmaya kadar birçok önemli konu karşınıza çıkar. Online alışveriş siteleri için sorunsuz, kesintisiz ve kusursuz çalışma, sitenin gelişim evresindeki en dikkat edilmesi gereken noktadır. Çünkü insanları sitenize bağlamak için siteye giriş hızınız başta olmak üzere birçok noktada kusursuz olmalısınız. Bütün bu nedenleri bir araya topladığımız zaman kurumsal şirketinize hizmet verecek olan Hosting ve Domain firması da geleceğinizi etkileyen bir seçim olacak. Yapacağınız yanlış seçimler, gelecekte çözemeyeceğiniz problemlerle sizi karşı karşıya bırakabilir. Bu yüzden E-ticaret sitesi kurulurken, bu siteleri sağlam temeller üzerine inşa etmeniz sizin faydanıza olacaktır.

SEO’da Zirveye Oynayın

Öncelikle siteniz için seçeceğiniz isim, SEO dostu olmalıdır. Arama motorunda en üst sıralarda yer alıyor olmanız sizi rakiplerinizin önüne geçirir. Domain konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar bu şekildeyken bir de asıl önemli nokta olan Hosting konusu karşınıza çıkar. Siteniz için İnternet hizmeti aldığınız firma, eğer size gerekli hizmeti yüksek kalitede sunmaz ise siteniz devamlı çöker ve bu da sitenizin arama motorlarında geriye düşmesini ve ulaşılabilirliğini kısıtlar. Organik aramalarda alt sıralara gidersiniz. Bu da siteniz için her dakika kaybedilen para anlamına gelir. Organik aramalarda geriye düşmeniz; siteye çekilen trafiği de başlı başına etkileyen bir problemdir.

Müşteri Tek “Tık” İle Sitenize Ulaşmalı!

Özellikle ülkemizdeki İnternet kullanıcıları için siteye ulaşma hızı birçok konuda kilit rol oynar. Eğer potansiyel müşterilerinize bir tık ötede sitenizin imkanlarını sunmazsanız bir süre sonra e-ticaret sitenize giren potansiyel müşteriler alternatif arayışına girer ve sizden uzaklaşır. İnternet hızınız düştükçe, sayfaların açılma hızı da bundan etkilenir. Bu sayede sabır göstermeyi pek sevmeyen bizler, siteyi kapatırız ve o anlık alışverişten bile vazgeçtiğimiz anlar olur. Tercih edilen e-ticaret sitelerinde sayfa görüntülenme ve yenilenme hızı üst seviyededir. Bu yüzden de her zaman ilk akla onlar gelir ve tercih sebebi olurlar. Bu sorunla karşılaşmamak adına İnternet hizmeti alacağınız sağlayıcıyı iyi seçmeniz ve bu sorunu tamamen ortadan kaldırmanız gerekmektedir. Aksi halde e-ticaret siteniz vasatı aşamaz ve geride kalır.

Sitenizi Mutlaka Yedekleyin

Sanal mecrada görevini kötüye kullanan onlarca yazılımcı varken siber saldırılardan kaçmak açıkçası pek mümkün olan bir durum değil. Mümkün olanı ise yüksek güvenlikli firmalar ile çalışarak bu tehlikeleri savuşturmak olacaktır. Sitenizin çökmesi, saldırıya uğraması ve yedeğinin olmaması büyük gelir kayıplarına yol açabilir. Bu yüzden sitenizi yedeklemek olası problemlere karşı set çekecek ve en kötü senaryolarda bile size sitenizin yedeğini teslim ederek kaldığınız yerden devam etme fırsatı sunacaktır.

TEKNOTEL Telekomünikasyon ile aslında bu söylenenleri bu kadar uzun uzadıya değil de çok kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz. Uzman ekibimiz tarafından alacağınız Domain ve Hosting hizmetiyle, siteniz sürekli ayakta kalır ve olası gelir kaybından kurtulmuş olursunuz. Yüksek kalitede sizlere sunacağımız hizmet ile ‘Sayfa açılma ve yenilenme süresi’ çok kısa olur ve müşterileriniz sitenizden kaçmak yerine müdavimi olur. Üst düzey hizmet veren ‘Veri Merkezi’miz ile sitenizi yedekleriz ve her türlü sorundan hem sizleri hem de sitenizi koruruz. TEKNOTEL varsa Kurumsal firmalarınız için herhangi bir sorun ‘yok!’ demektir…

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

E-Ticaret Siteniz için Doğru Domain ve Hostingi Seçin ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz