Dünden Bugüne Metro Ethernet İnternet

Teknotel Dünden Bugüne Metro Ethernet İnternet

Metro Ethernet,  internet kullanımının yoğun olduğu tüm kurum ve kuruluşların tercih ettiği profesyonel bir internet servisidir. İşinizin gerektirdiği süreklilik ihtiyacı, tamamen kurumunuza özel bir internet hizmeti olan Metro Ethernet’in kesintisizlik ve yüksek erişim özellikleriyle çözüme ulaşır.  Metro Ethernet, kurumların üretkenliği artırmasına ve iletişimi geliştirmesine olanak verirken, ihtiyaç duyduğunuz esnekliği, kesintisizliği ve güvenliği sağlar.

Kısaca: Nedir Bu Metro Ethernet?

18504255_m-1-300x200 Dünden Bugüne Metro Ethernet İnternetMetro Ethernet, fiber internetten farklı olarak sadece kurumunuza özel fiber optik hat tahsisi ile profesyonel hizmet veren bir internet servisidir. Sadece size özel bu hattın üzerinden verilen internet paylaşımsızdır. Ayrıca, Metro Ethernet simetrik erişim yapısına sahip yani yükleme ve indirme hızları birbirine eşittir.

Peki, Nereden Geldi Bu Metro Ethernet?

İnternet teknolojisinin tarihi yakın geçmişe dayanıyor, ancak bu kısa sürede önemli değişiklikler yaşadı. Metro Ethernet, bu ilerlemelerin başını çekiyor. Hadi gelin beraber Metro Ethernet’in bu zaman dilimi boyunca kazandığı temel kilometre taşlarına bakalım:

Metro Ethenet’in Geleceği

18504255_m-1-300x200 Dünden Bugüne Metro Ethernet İnternetSöz konusu teknoloji ve dijital dönüşüm olduğunda, şu anda mümkün olan ile ticari olarak ihtiyaç arasında hala büyük bir uçurum var.

Tüm kritik bilgilerin internete bağlı olduğu bir dünyada, yaşanacak en ufak kesinti ya da bağlantı hızındaki olası en küçük yavaşlama iş yapış süreçlerimizi ve verdiğimiz hizmetin kalitesini derinden etkileyecektir. Hal böyle olunca, kurumlar çalışmalarını kesintiye uğratmadan veri transferini sağlayacak profesyonel ve verimli ağ seçeneklerine ihtiyaç duyuyor.

İşte tam bu noktada, Metro Ethernet hizmetiyle devreye Teknotel Telekom giriyor!  Metro Ethernet, bugün de yarın da yaşayacağınız sorunlar karşısında duracak oldukça önemli bir hizmettir.  Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel, Metro Ethernet altyapımızı yüksek kapasiteler ile destekleyen farklı operatörlerin yurtiçi ve yurtdışı fiber optik erişim altyapıları sayesinde kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Dünden Bugüne Metro Ethernet İnternet ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz