Neden Cloud Backup Tercih Etmelisiniz?

Her türlü kurum, kuruluş veya şirketin sahip olduğu verileri güvenli bir şekilde saklaması öncelik listesinin en üstünde yer alır.  Verilerin hacim ve karmaşıklığının her geçen gün artması güvenlik, performans ve depolama verimliliği için daha kapsamlı veri koruma çözümlerine ihtiyaç duyulması anlamına gelir. Veri güvenliğini sağlamak için ise birincil depolama alanının hasar görme ihtimaline karşı bilgilerin kaybolma riskini azaltmak adına bu verilerin düzenli olarak yedeklerinin alınması gerekmektedir.

Dünya genelinde verilerin hızla genişlemesi yedekleme yönetimini her zamankinden daha zor hale getirirken ikincil site, teyp veya harici diskler gibi geleneksel yöntemler işlevini çoktan kaybetmeye başladı. Ayrıca teknolojik gelişmelerle beraber siber saldırıların bilişim sektörünü etkisi altına alması ile birlikte şirketlerin, yedekleme konusunda daha teknolojik ve modern çözümlere olan ihtiyacı da arttı. Bu yöntemlerin en başında ise Bulut Yedekleme, bir başka deyişle Cloud Backup çözümü yer alıyor.

Dünya’da yaygın olarak kullanılan Veeam® Backup & Replication™ veri koruma platformu üzerinde çalışan Teknotel Cloud Backup servisi ile;

  • Karmaşık operasyonel süreçleri ortadan kalkar

Geleneksel yedekleme ve kurtarma sistemleri günümüz veri yönetim süreçlerini ve yedekleme taleplerini karşılamada oldukça yetersiz kalmaktadır. Bu noktada, manuel komut ve süreçleri ortadan kaldıran ve görevleri otomatikleştiren cloud backup devreye girmektedir. Teknotel’in sunmuş olduğu cloud backup çözümü, firmalara otomatik ve tam yedekleme imkânı sunar. Bu sayede, verilerinizin yedeklenmesi konusunda daha az mesai harcarken firma kaynaklarınızı ve zamanınızı organizasyonunuzun asıl iş hedeflerine harcayabilirsiniz.Teknotel-Blog-Veeam-Backup-Replication-V10de-Neler-Var-3-269x300 Neden Cloud Backup Tercih Etmelisiniz?

  • Veri yedekleme maliyetleriniz azalır

Zamanla artan veri hacmi, yedekleme sistemlerine duyulan ihtiyacı da aynı oranda artırmaktadır. Bu aynı zamanda aksayan yönetim süreçleri ve yüksek harcamalar anlamına gelmektedir. Teknotel cloud backup ile birlikte ihtiyaçlarınız doğrultusunda yedekleme alanınız için kolayca ölçeklendirme yapabilir, veri depolama ile ilgili tüm giderlerinizin azalmasını sağlayabilirsiniz.

  • Anında yedekleme ve hızlı kurtarma

Siber saldırıların son yıllarda artmasıyla birlikte veri kayıplarının ve bu kayıplardan doğan maddi zararların da hızla arttığı görülüyor. Bu olumsuzlukları yaşamamak için ise verilerinizi düzenli bir şekilde yedeklemeniz şart. Cloud backup, akışın devamlı olacak şekilde gerçekleştirilmesini sağlayarak veri kaybı yaşanmasının önüne geçiyor. Teknotel’in cloud backup çözümü hızlı, sade ve modern altyapısı ile veri kaybından doğabilecek zararlarınızı neredeyse ortadan kaldırıyor. Periyodik bir şekilde yedeklenen verilerinizin tümü, istediğiniz anda yedekten geri yüklenebiliyor. Kritik iş uygulamaları ile desteklenen Teknotel cloud backup tüm dosya, uygulama ve sanal sunucularınızın anlık olarak yedeklenip korunmasını sağlıyor.

Veeam Sertifikalı Satış Profesyonelleri

TEKNOTEL Vmware ve Veeam partnerliği ile kurumunuza en güvenilir Cloud çözümlerini sunarken tüm bu ihtiyaçlarınıza yönelik sürecin tamamı Veeam sertifikalı profesyonel satış profesyonelleri ve uzman mühendisler tarafından gerçekleştiriliyor.

Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak yedekli cloud çözümleri ile şirketinizin iş sürekliliği ve kesintisizliğini garanti altına alabilir; işiniz için önemli olan verilerinize her zaman ve her yerden kesintisiz bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Neden Cloud Backup Tercih Etmelisiniz? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz