Dijital Dönüşüm Çemberinde Data Center Çözümleri

Teknotel Teknotel Dijital Dönüşüm Çemberinde Data Center Çözümleri

Son yıllarda hızla dijital dönüşüm sürecine giren işletmeler için büyüme; inovasyon ve rekabet avantajı açısından oldukça büyük önem arz etmektedir. Uzun vadede mobil, IoT ve yapay zekâ gibi konulardaki dijital dönüşüm ürünleri ve bunu kullanan işletmelerin iş modellerindeki değişiklikler de kaçınılmaz oluyor.

Bilişim Teknolojilerinin Merkezinde “Data Center” Var!

Büyük verinin, performanslı olarak işlenmesi ve analizi için bilişim teknolojilerinin kalbi konumunda olan Data Center (Veri Merkezi) hizmetleri Bulut (Cloud) yaklaşımıyla büyümektedir. Network mimarisinde veri merkezlerinin; yüksek kapasiteli ve hızlı data işlem taleplerinizi kesintisiz hizmet ile karşılaması gerekir. Dolayısıyla veri merkezlerinde altyapı gerekliliği, yüksek bilgi güvenlik seviyesi ve işletim maliyet optimizasyonu hedefleyen ‘akıllı yönetim yaklaşımı’ giderek artan bir öneme sahiptir. 

Telehouse Istanbul Sistemlerinin Farkını Yaşayın

Verilere yavaş ve güvenilir olmayan bir erişim, hayati önem taşıyan hizmetlerin durmasına sebebiyet verebilir. Bu durum, kullanıcı memnuniyetinin düşmesi ve maddi kayıp yaşanması anlamına gelir. Bu kayıpları yaşamamak için, size sağladığımız sunucu barındırma, kiralama, yedekleme ve felaket kurtarma gibi servislerimiz ile iş uygulamalarınız üzerinde yüksek performans ve kesintisiz olarak çalışırsınız. Üstelik Tier 3+ data center kalitesiyle verilerinizi güvence altına alırsınız. Yüksek bedeller ödemek yerine aylık uygun bedeller ile işiniz için gerekli lisanları da kiralayabilirsiniz. Olası felaketlerden etkilenmeden hem verilerinizin güvenliği hem de sistemlerinizin sürekliliğini sağlarsınız. Sunduğumuz Teknotel güvenlik sistemleri ile de herhangi bir saldırı durumu anında tespit edilerek engellenir. Böylelikle sunucularınız etkilenmeden yüksek performans ile çalışmaya devam eder.

Telehouse Global Data Center Ağı

e5afef1fa72f4aacb2c9083b8af58f71-1024x406 Dijital Dönüşüm Çemberinde Data Center Çözümleri

Teknolojik dönüşümün baş döndürücü etkisiyle birleşen ve marka anlaşmamız olan Telehouse;

  • Tier 3+ seviyesinde Data Center
  • Kıtalararası Data Center Ağı
  • Data Center erişim altyapısı
  • Maksimum seviyede Data Center Güvenliği vb. özellikleri ile işinizde maksimum performansı sağlamak adına kolay çözümler sağlıyoruz.

Teknotel ve Telehouse Istanbul Genel Müdürü Alper Selçuk:

”(…) Telehouse İstanbul’un Carrier Neutral (Operatör Bağımsız) yapısı sayesinde 5 farklı operatörün erişim altyapısıyla müşterilerimize tam yedekli hizmet sunarken, kesintisiz hizmet anlayışımız, işimizin temelini oluşturuyor. ” 

 

Dijital Dönüşüm Çemberinde Data Center Çözümleri ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz