Yazılımınızı Kiralayın; Yüksek Maliyetten Kurtulun

Teknotel Yazılımınızı Kiralayın; Yüksek Maliyetten Kurtulun

Kurumsal şirketler için yazılım adeta kronik bir sorun haline geldi. Sektörleriniz için kullanılan programların lisans sorunları, lisansı biten ürünlerin tekrar yenilenme sürecindeki zaman kayıpları ve benzeri birçok problem şirketlerin hızına etki eden bir olumsuzluktur. Sürekli bu problemlerle uğraşmak yerine sizin için bu sorunları çözen birisi olsun istemez miydiniz?

TEKNOTEL Telekomünikasyon‘un kurumsal müşterilerine verdiği hizmetlerden birisi de yazılım kiralama servisidir. Bu servisle birlikte birçok program veya yazılım almak yerine sadece ihtiyacınız olan yazılımları satın alarak yüksek meblağların şirketinizden çıkmasına engel olur ve sadece ihtiyacınız olanlar için ödeme yaparsınız.

Üstelik bir yazılımı satın aldığınız vakit artık o sizindir ve değişiklik yapmak isteseniz bile ürünün tamamına para ödemişsinizdir ve geri dönüş mümkün değildir. Fakat eğer yazılımları satın almak yerine ‘Kiralama’ yoluna giderseniz, istediğiniz zaman yazılımınızı değiştirebilir, yazılımınızın adedini arttırabilir veya azaltabilirsiniz. Bu şekilde her şey sizin yönetiminizde olur.

Microsoft’un SPLA partneri olarak sunduğu bu ‘Kiralama’ hizmeti, Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi‘nden yararlanan Colocation müşterileri ile Teknotel’den Sunucu ve Cloud hizmeti alan müşterilerimizin kullanımına sunulmuştur. Böylelikle birçok noktada hizmetinden yararlandığınız TEKNOTEL, yazılım konusunda da sizi hiç yormadan istediğiniz her şeyi ayağınıza kadar getirir, kurulumunu yapar ve geriye sadece kullanmak kalır. Sunucu, kullanıcı yazılımları ile birlikte Office programları ve işletim sistemleri müşterimiz olan veya olmayan tüm Kurumsal firmalar tarafından kiralanabilir.

Düşük Maliyet Hedefe Uygun Hizmet

Birçok firma her sene Lisans almak için ciddi rakamları gözden çıkarır. Artık bu düzene son vermenin zamanı geldi diyebiliriz. Çünkü satın almak yerine kiralamak her şirketin düşük maliyetle beklentileri karşılayan bir hizmettir. Bu sayede hem üst düzey hizmet alırsınız hem de şirketinizi büyük bir maddi külfetin altına sokmamış olursunuz. Hizmetini aldığınız servisler sadece kullandığınız ayın ücretini yansıtır ve ay ay faturalanıp şirketinize gönderilir. Böylelikle kullanmadığınız dönemler için ekstra ücretler ödemezsiniz. Üstelik ‘Kiralama’ bedelleri satın alma bedellerinin yanında kurumsal şirketiniz için çok küçük miktarlar olur ve cebinizi yormaz.

Sürekli Güncellenen Yeni Sürüm Kullanma İmkanı

Güncelleme, çoğu firmanın bilgi işlem bölümleri için adeta bir kabustur. Çoğu zaman unutulan veya es geçilen güncellemeler ile yenilenen ve daha da gelişen yazılımlardan yararlanmak yerine eskiyi kullanmaya devam edersiniz. Fakat Teknotel’den hizmet aldığınız takdirde güncel sürümleri kullanma imkanını da satın almış oluyorsunuz. Bu sayede güncellemeleriniz için ekstra bir ücret ödemek durumunda kalmazsınız.

Esnek Lisanslama Modeli

TEKNOTEL, hiçbir zaman hiçbir müşterisini zor durumda bırakan anlaşmalar yapmaz. Kurumsal firmalara sunduğumuz hizmetlerde ‘Esneklik’ bizim için ön şarttır. Bu sebeple yazılım kiralama servisinde de aynı şekilde müşterilerimizin istekleri doğrultusunda, lisansların istediğiniz türünü ve adedini dilediğiniz kadar alıp, dilediğini zaman değişiklik yapma hakkına da sahip oluyorsunuz. Sadece yapmanız gereken; taleplerinizi müşteri temsilcilerimize iletmek ve arkanıza yaslanıp işinize odaklanmak olacak. Uzun zamanlara ihtiyaç duymadan dakikalar içerisinde değişen ve güncellenen servisler ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Bu avantaj sayesinde birçok firmanın önüne geçersiniz ve kullandığınız kadarını ödersiniz.

Yıllar Arası Fiyat Değişiminde “Denge”

Lisans kiralama servislerinin en büyük özelliği, fiyat güvencesinin olmasıdır. Bir önceki sene aldığınız hizmette ödediğiniz tutar ile bir sonraki ödeyeceğiniz tutar arasında uçurum seviyesinde fiyat farklılıkları olmaz ve Teknotel müşterileri hiçbir zaman devasa zamlarla karşı karşıya kalmaz. Lisans fiyatları yılda 1 kez güncellenir ve hiçbir zaman yüksek artışa maruz kalmazsınız. Böylece gelecek seneki maliyetlerinizi önceden öngörebilir ve ona göre bütçe planlamalarınızı çok önceden yapabilirsiniz. TEKNOTEL‘de sürpriz yok, Kurumsal müşterisini düşünen bir sistem vardır.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Yazılımınızı Kiralayın; Yüksek Maliyetten Kurtulun ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz