Veri Merkezlerinde Yedekli Bağlantının Önemi

Teknotel Veri Merkezlerinde Yedekli Bağlantının Önemi

Bir veri merkezinin kusursuz çalışması ve profesyonel hayatın gereksinimlerine karşılık verebilmesinin başlıca koşulu sahip olduğu internet kalitesi ve hızıdır. Çalıştığınız veri merkezinin yüksek internet ve hat kapasitesine sahip olması firmanızın iş süreçlerinin devamlılığının yanı sıra BT uygulama ve fonksiyonlarınızın sorunsuz bir şekilde çalışması için olmazsa olmazdır. Bir başka deyişle, BT altyapılarının verimli, kesintisiz ve tehditlere karşı her an korunarak çalışması için aldığınız veri merkezi çözümlerinin dünya standartlarında ve profesyonel olarak sağlanması gerekir.

Kesintisiz ve profesyonel veri merkezi hizmeti alma noktasında alternatifleri değerlendirirken https://bgp.he.net/ sitesi üzerinden ilgili veri merkezinin internet altyapısının yedekli olup olmadığını aratarak kontrol etmenizi ayrıca öneririz.

Telehouse-Istanbul-300x199 Veri Merkezlerinde Yedekli Bağlantının Önemi

Telehouse Istanbul Veri Merkezi Farkı

Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarını birleştiren Global Data Center networkü üzerinde, Carrier Neutral yani taşıyıcı bağımsız altyapısı ile hizmet sunan Telehouse Istanbul Veri Merkezi 5 farklı operatörden yedekli internet altyapısı ile kesintisiz hizmet vermektedir.

Telehouse Istanbul Veri Merkezi 2N+1 yedekli fiziksel ve elektronik güvenlik sistemleri, iklimlendirme, enerji sistemleri gibi veri merkezi hizmetlerini kurumlara özel tasarlayarak sunuyor. İleri teknoloji standartları özel teknik mimari ile tasarlayarak güvenli donanım altyapısı ve kesintisiz internet erişimi sağlıyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Veri Merkezlerinde Yedekli Bağlantının Önemi ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz