Veri Merkezi Altyapı Yönetimi

Teknotel Veri Merkezi Altyapı Yönetimi

Teknolojik ekipmanlar neticesinde sağlanan veri merkezi altyapı yönetimi, aynı zamanda uzmanlık gerektirir. Her şirketin bu konuda altyapısı olmayabileceği gibi söz konusu alana yatırım yapması da mümkün olmayabilir. Bu tarz durumlarda devreye giren veri merkezi desteği, uzman ekip ve gerekli teknolojik altyapı sayesinde ihtiyaç duyulan veri yönetiminin yapılmasına imkan tanır.

Şirketler açısından işlerin sürekliliğini sağlamak ve bu esnada veri güvenliğini en iyi seviyede tutmak bir hayli önemlidir. Tüm bunlar içinse kaliteli ve teknolojik altyapıyla kurulmuş olan veri merkezine ihtiyaç vardır. Kesintisiz internet desteğine sahip olması gereken veri merkezi, her daim ihtiyaçları karşılayabilir olmalıdır. Ayrıca destek konusunda da kullanıcıların her türlü gereksinimi, hızlıca giderilmelidir.

Veri Merkezi Altyapı Yönetiminde İleri Teknolojilerin Önemi

Veri merkezleri oluşturulurken geleceğe yönelik hareket edilmelidir. Teknoloji sürekli olarak değişim içerisinde olan bir olgudur ve bu açıdan bakıldığında geçmiş yıllarda tercih edilen donanımlar, günümüzde yetersiz gelebilir. Bu nedenden ötürü veri merkezi oluşumunda ileriye dönük ekipmanlar kullanılmalıdır.

Şirketlere sunulması durumunda kişisel kullanıma kapalı olması gereken veri merkezi altyapı yönetimi, yoğunluk ya da internet kesintisi gibi durumlar yaşamamalıdır. Nitekim kişisel kullanıma bu nedenlerden ötürü kapalı olan servis desteği, bireysel tüketiciler yerine kurumsal internet müşterilerine sunulur. Böylelikle yoğun işlemlerde müşterilerin yarı yolda kalması engellenir. Aynı zamanda yüksek kapasiteli teknolojiler, tüm bu kaliteli hizmetlerin sağlanmasında öncü görev üstlenir. Fiber altyapı neticesinde ise en iyi deneyimi sunan veri merkezi, söz konusu durumu kanıtlar niteliktedir.

Teknotel Telekom’un Gelişmiş Veri Merkezi Servislerinden Faydalanın

1984 yılından beri profesyonel hizmet sunan Teknotel, sahip olduğu deneyim neticesinde yüksek kalitede çözümler üretmektedir. Bu çerçevede hosting, data center, cloud ve kurumsal internet gibi daha birçok konuda destek sunan Teknotel, aynı zamanda yenilikçi teknolojiler kullanmayı da ihmal etmiyor.

Veri Merkezi Yönetimi

Konusunda kıtalararası data center ağı işletmecisi olan Telehouse ile birlikte hizmet veren Teknotel, rahat ulaşım imkanı sunuyor. Veri merkezini İstanbul’un ticaret açısından en işlek bölgelerinden biri olan Kozyatağı’nda konumlandıran Teknotel, işlek konumun faydalarını profesyonel bir şekilde kullanıyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Veri Merkezi Altyapı Yönetimi ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz