Uzaktan Çalışma için Basit ve Güvenilir Yöntem

Teknotel Uzaktan Çalışma için Basit ve Güvenilir Yöntem

Günümüz teknolojisi sayesinde uzaktan çalışma (remote working) her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Çalışanlar tabletler, akıllı telefonlar, online plannerlar, kişisel bilgisayarlar ve sosyal platformlar sayesinde her yerde çalışmaya devam ediyor. Dünyanın her yerinde “remote worker” ve “home office” çalışan talebi hızla artıyor.

Uzaktan çalışma konseptinin bu denli popüler olmasının, çalışan sayısının artması, iş ağlarının genişlemesi ve iş hayatında globalleşme gibi pek çok sebebi bulunuyor. Ancak son zamanlarda, şirket ağ kaynaklarına uzaktan erişim şirketler için daha da önemli bir hal almasının en önemli sebeplerinden bir diğeri ise ülkemizde de etkisini gösteren COVID-19 (koronavirüs) salgını, sektör fark etmeksizin pek çok kurum çalışanını evden çalışmaya mecbur kılmaktadır.

İlk bakışta klasik çalışma rutininden farklı olarak ofis çalışanlarının yüz yüze olmamaları olarak görülen uzaktan çalışma sistemi bundan daha fazlasını içermektedir. Örneğin iş birliği araçları, ekipmanlar, iletişim kanalları ve diğer erişim konularını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Daha da önemlisi şirket kaynaklarına güvenli erişim ve minimum risk noktasında VPN destekli uzaktan erişim çözümlerinden faydalanmak gerekmektedir.

Uzaktan Çalışmak için Gerekenler

Uzaktan çalışma sisteminden tam anlamıyla verim almak isteyen firmaların uzak çalışanlarına esneklik ve daha da önemlisi kesintisiz ve güvenilir bir internet bağlantısı sağlaması gerekir. Bu süreçte en iyi yaklaşım, zorunluluk ya da şirket politikası fark etmeksizin uzaktan çalışma sistemini benimsemiş veya uygulamaya başlamış olan firmaların cloud, datacenter ve internet çözümlerini bir arada kullanması olacaktır.

Teknotel-Blog-uzaktan-calisma-icin-basit-ve-guvenilir-yontem-2-300x113 Uzaktan Çalışma için Basit ve Güvenilir YöntemTürkiye’nin en büyük kurumsal hizmet sağlayıcılarından olan Teknotel Telekom, ihtiyacınız olan teknoloji, altyapı ve uzaktan erişim sağlayan tüm hizmetleri ile kurumunuzun en değerli iş varlıklarını korurken, iş süreçlerinizin kurum içi veya kurum dışı fark etmeksizin kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlar. Dünyanın en iyi altyapılarından Fiber Optik kablo teknolojisi ile sunulan geniş bant internet hizmeti ve firmanıza esneklik ve hız sağlayan cloud çözümlerinin yanı sıra, Fortinet, FortiDDOS, FortiGate, VPN ve SSL servisleri ile firmanızın uzaktan çalışma sistemini güvenli ve kolay hale getirir. Teknotel Telekom’un servisleri ile sahip olacağınız diğer avantajlar ise;

  • Uçtan uca tehdit görünürlüğü ve kontrolü

Günümüzde firmalar, başarılı bir iş süreci için güvenli ve hızlı bir networke ihtiyaç duymaktadır. Kullanılan ağın olası bir tehdide anında karşılık verebilecek bir koruma mekanizmasına sahip olması iş akışının sorunsuz işlemesinde belirleyici rol oynamaktadır. Cloud, uygulama, network, uç nokta, erişim ve ortak çalışma mekanizmasına sahip bir güvenlik çatısı olarak çalışacak şekilde tasarlanmış güvenlik çözümüne sahiptir.

  • Kötü amaçlı yazılımlara karşı çoklu koruma sistemi

Kötü amaçlı yazılımlara ve karmaşık siber tehditlere karşı, FortiGuard ve gelişmiş gerçek zamanlı tehdit önleme cihazı FortiSandbox gibi önleyici unsurları bir arada bulundurmaktadır.Teknotel-Blog-uzaktan-calisma-icin-basit-ve-guvenilir-yontem-2-300x113 Uzaktan Çalışma için Basit ve Güvenilir Yöntem

  • Kurum içi ve kurum dışı veri paylaşım kolaylığı

Bulut bilişim teknolojisi, sadece verilerin muhafaza edilmesini ve erişime uygun hale getirilmesini sağlamaz, aynı zamanda hem kurum içi hem de kurumlar arası veri paylaşımını oldukça kolay hale getirir.

  • Esnek çalışma imkânı

Verilerinize ve kaynaklarınıza dünyanın herhangi bir yerinden hızlı ve güvenli bir şekilde erişmenizi ve işletmenizi sağlayarak işletmelerinize ve çalışanlarına daha fazla esneklik sunar. Bu esneklik aynı zamanda verilerin nasıl kullanıldığını da kapsar.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi Cloud Servisleri ile kurumunuza iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlarken iş süreçlerinizi de dijital çağın gerekliliklerine uygun olarak akıllı hale getirmenize yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Uzaktan Çalışma için Basit ve Güvenilir Yöntem ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz