Sunucu Barındırma (Colocation) Hizmetleri

Teknotel Bulut Bilişim BT Harcamalarındaki Ezberi Bozuyor

Web sayfaları üzerinde yayınlanan dosyaların bir alan üzerinde saklanması gerekir. Arka planda çalışan bir sunucu sayesinde yazı ya da fotoğrafların sitede yer alması mümkün olur. Siteye bu anlamda büyük ve güçlü bilgisayarlar yani sunucular destek olarak sistemin sürekliliğini sağlar.

İngilizcede Co-Location diye adlandırılan ve Türkçeye Sunucu Barındırma Hizmeti olarak çevrilen bu hizmet ortak yer anlamına da gelmektedir.  Bu sistem, düşük maliyetlerle kesintisiz ve yüksek kaliteye ihtiyaç duyan kişi ya da kuruluşlar için ideal olan bir sistemdir. 

Kullanıcıya ait olan bir sunucunun bir veri merkezinde bulunması, kullanıcıya, sunucusu için hat ve çalışma koşulları hizmeti almasını sağlar. Sunucu kiralamanın yanında, ekonomik olması, sunucu üzerinde yapılacak değişikliklerde daha özgür olunması, sunucu barındırma hizmetini kiralık sunucu hizmetine göre daha cazip kılmaktadır.

Teknotel olarak sunduğumuz sunucu barındırma hizmeti ile 7 gün 24 saat internet ortamında istediğiniz her bilgiye kendi sunucularınızla kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu şekilde internet üzerinde sunduğunuz tüm içerik bu şekilde 3. kişilere kolayca ve kesintisiz ulaşılabilmesine mümkün kılar.

Sunucu Barındırma Hizmeti Neden Gereklidir

Günümüzde firmalar en az harcama ile en fazla faydayı elde etmeyi amaçlamaktadır. Bu açıdan değerlendirildiğinde sunucu barındırma ile, tek bir ödeme karşılığında size sağlanan sunucularla donanımlarınızı yüksek kalite ile kullanabilirsiniz.

Sunucu barındırma hizmeti sayesinde firmanızdaki donanımların gerektiğinde soğutma, veri merkezinde çalıştırma, gerekli enerji, internet ve bunun dışında ihtiyacınız olabilecek herhangi bir hizmeti daha size sağlayabilecektir. Alınan hizmet kapsamında çeşitli boyutlarda sunucu barındırma, kuruma özel kabin kiralama, kuruma özel kafes kiralama servis seçenekler mevcuttur.

Herhangi bir veri kaybı yaşamamanız, sunucularınızda bilgilerini barındırdığınız müşterilerinizin istenmeyen kişilerin eline geçmemesi gibi kötü pozisyonlara düşmemek için hizmet alacağınız firmayı iyi araştırmalısınız. Bu hizmetin güvenilir ve sektörde deneyimi olan firmaları tercih etmeniz kuşkusuz sizin lehinize olacaktır.

Teknotel olarak size sunucu barındırma hizmeti ile enerji maliyetlerinizi azaltarak sunucularınızı barındırma hizmeti veriyoruz. Sahip olduğumuz ileri teknoloji sayesinde kritik uygulamalar barındıran sunucularınıza yüksek hızda ve güvenli bir şekilde erişim imkânı sağlıyoruz. Ayrıca uluslararası standartlara uygun güçlü altyapımızın sunduğu imkânlar neticesinde sunucularınızı sürekli izleyerek ve raporlayarak iş sürekliliğinizi destekliyoruz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Sunucu Barındırma (Colocation) Hizmetleri ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz