SSL Sertifikası Nedir ve Nereden Alınır?

Teknotel SSL Sertifikası Nedir ve Nereden Alınır?

Güvenlik protokolü olarak bilinen ve birçok web adresinde yer alan SSL sertifikası çift taraflı olarak verilerin güvenliğini ve gizliliğini sağlayan bir uygulamadır. SSL ile korunmakta olan bir web sitesi güvenlik açısından şifrelenmiş bir uygulama içeriğine sahip olduğunu belirtmiş olur. Özellikle alışverişlerde kredi kartı kullanımlarında önem verilen SSL sertifikası ile yüzde yüz güvenli alışverişin yapılması ile müşterilere güven de sunulmuş olur.

SSL Sertifikasına Sahip Olmanın En Kolay Yolu

SSL sertifikasında bilgi öncelikle şifrelenir sonrasında ise her iki taraf için doğrulama yapılır. Böylelikle bilginin gizliliği ve güvenliği sağlanarak işlem yapılmış olur. Bu anlamda son derece gerekli olan bu sertifikaya sahip olmakta bir o kadar gereklidir. SSL sertifikası nereden alınır diye düşünüyorsunuz cevabı çok basit; firmamız ile irtibatta geçerek anında sahip olabilirsiniz. Firmamız tarafından sunulan hizmet en fazla iki gün içinde size SSL sertifikasını sunar.

SSL sertifikası nereden alınır sorusunun  bir diğer cevabı ise: güvenli, hızlı ve kaliteli hizmet garantisini sunan firmamızdan yararlanırken aynı zamanda hangi seçime yer açacağınız kararının önemidir. Farklı seçeneklere sahip üç sertifika çeşidi içinden kararınızı vererek tercihinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

SSL Sertifikası Hakkında Bilgi

Konusunda uzman olan ekibimiz SSL sertifikaları hakkında sizlere detaylı olarak bilgi sunacaktır. Müşteri destek birimi ya da canlı müşteri destek hattımız aracılığı ile bizim ile iletişime geçerek SSL sertifikası ile ilgili olarak aklınıza takılan tüm soruların yanıtlarına ulaşabilmeniz mümkündür.

SSL sertifikası hakkında detaylı bilgilerin yanı sıra sertifika fiyatları ve sertifikalar arasında yer alan farklar ile ilgili detaylı bilgilere de bu kanallar yardımı ile ulaşabilirsiniz. Bunların yanı sıra arzu ederseniz talep formumuzu doldurarak SSL sertifika talebinizi oluşturarak da size geri dönüş yapmamızı sağlayabilirsiniz.

Müşteri destek birimimizde yer alan konusundan uzman ve deneyimli olan ekibimiz size kısa sürede dönüş sağlayarak başvurunuz sonrasında ise en geç iki gün içinde sertifikaya sahip olmanızı sağlayacaktır. Böylece şifrelenerek güvenliğin sağlandığı özel bir sertifikaya sahip olarak işlemlerinizi kolaylıkla ve güven ile yapmaya devam edebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

SSL Sertifikası Nedir ve Nereden Alınır? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz